Vraceni zbozi je dano zakonem, to ze mi ho ale musi prodat nikde zakonem dano neni... takze kdyz mu vratim za tyden uz druhej fotak, tak bych treti fotak stejne osobe uz neprodal...
Ale fakt, pokavad uziju ten duvod se strejdou a dedou, tak jak mi muze prodejce argumentovat...?? (dohromady to objednavam kvuli postovnymu, coz je normalni, proc platit vic kdyz nemusim)

Srovani tricka fotaku mi prijde na miste, protoze kupa prodejcu v CR a zejmena autmobilu si jeste neuvedomila, ze auto ja teky vyrobek a se zarukou 2 roky a kdyz se neco posere v prvnim pul roce tak je to rozpor s kupni smlouvou a muzu chtit opravu nebo vymenu... at jiz se jedna o auto, svitilnu, jizdni kolo nebo HW... a ta variabilita cen je tady dost vysoka.

Jak rikam, nikdo nenuti prodejce aby prodavali, nemusej to prece delat, muzou jit delat neco jinyho, to ze budou prodavat si zvolili svobodne a pristoupili na to ze budou respektovat Obc.Z., Obch.Z., zivnoste.Z. zakony o uct., o DPH atd... takze jak rikam, nelibi li se vam podminky v CR tak vas nikdo podnikat nenuti... ale tady se uz zase dostavam od samotenho problemu...

Fakt zauvazuj nad tim, ze objednavam fotak k vanocum, ale u stromecku se mi sejdou dva... co pak s tim jednim...
Nevo jinej priklad, mam uz digi a chtel bych lepsi, na inetu proctu recenze a zjistim ze bychmozna nasel lepsi kus... objednam, prijde, zjistuju ze fotak neni az tak cool jak jsem cetl... tzn. varcim zpet prodejci...

Jo a rozumnej CECH (nebude fotak machat ve vode)... mimoto kdo rika ze ty jako prodejce nemuzes dat ten fotak na zkontrolovani a pak to odecist z vratky Vzdyt preci prodejce muze odecist nakaldy ktere mu vznikly s vracenim zbozi... tzn. treba samotna kontrola obsahu baliku...?