Caute, diky za reakci, ale cely si to nechali ve sporitelne, nedostal jsem ani kopii prikazu k prevodu penez... proste ani dokument o ukonceni smlouvy... (jsem byl rano rozespalej a nedal jsem si ani jedno kafe a po nocnim srotani prognostickeho inzenyrstvi)...
bylo kapitalove zivotni pojisteni, do ktereho se vklad prevadi z pojisteni se sporenim, ktere mel snad kazdy z nas od narozeni do 18 let, v osmnacti nam pak nabidli bud tam tech 30000 nechat a zhodnotit na 40000 s tim ze diky koeficintum infalce o kter to navysou by mela konecna castka byt 60000, me udivilo ze jsem se po tech smluvenych 5 letech nedostal ani na 40000 Kc... pri podpisu v roce 1999 skecna brukerka predhazovala papirky s tim ze v roce 2004 tam bude 62000 a ze proste to vychaazi z prognoz mezi lety 1990-1999 (tehdy r. urokova sazba terminovanych vkladu v bankach 8 %) a ze proste tohle je zhodnoceni specialne pro studenty VS...

Ja jsem se nidky k podminkam smlouvy nedostal, protoze je to delany tema krasnejma odkazama na jiny papiry, takze nevim jestli tam skutecne byla garantvoana sazba...?? ale zas ze znalosti trhu a informaci od kamaradu co nyni delaji brukery se to odviji od vyvoje na trhu.... prece jenom pak nas vsechny Ceska pojistovna klamala...

Me zajimalo kolik dostali jini, proto jsem psal sem?? Nevedel jsem kde jinde se zeptat...
Takze diky za dalsi reakce

PS: "proste jsem pred peti lety asi nalitl... a asi jsem nebyl sam... ze prej pro studenty je garantvoany vynos... atd..."