Za 1. recenze u fotaku mi nepomuze, jak pres net odzkousim ze mi sedi v ruce a ze zrovna memu oku bude stacit 2 palcovy displej...
O nezakony obohacovani se nejedna, o to se jedna kdyz prodejce neche vratit penize... jo mozna tak obohacoavni zkusentostma a to v Obc.Z. ani jenejch zakonech neni... (snad jen ochrana know-how)...
I kdyz je takovyto zpusob plen pruhnedny, nidke v Obc.Z. neni paragraf, ze to tak nemuzu udelat, je tam akorat paragraf o bezduvodnem odstoupeni s ten plne respektuji, chces li me napadnout tak SOUDem a soud se prosimte opre o kterej paragraf (kterej by mi to zakazoval)...
Prodejce si muz akorat vyuctovat nakaldy, tazn. znovy zabaleni, ocisteni atd... je na nem kolik za to bude chtit...

Ten paragraf je tam o tom, aby si kazdej odzkousel to co chce kdyz na to nemuze sahnout...

Opet odkazu na BRD: Koupim si 5 tricek a 3 dojdu vratit protoze jsem zjistil ze 3 se mi nehodej ke kahlhotum a nebo mi v nich nekoukaj svaly...
Ciste priklad nevhodneho darku, jak mi prodajce dokaze ze jsem nekupoval jeden fotak jako darek pro strejdu a jeden pro dedu...

Proc by taky jeden kupujici nemohl repsektovat diru v paragrafu, kdyz prodejce respektuje jakoukoli skulinku...