doporucuji vam precist si diskuzi pod clankem... ja se u ni naramne pobavil![]()
![]()
Autor: Prokop
Titulek: uff proc ja ty komentare vubec ctu...
panove nema cenu se bavit o ucinnosti chlazeni vodou/vzduchem!
voda je mnohonasobne lepsi, a sebelepsi vzduchovy chladic si slusne a hlavne pri maximalnim tichu neporadi s 110W+(samozrejme vetsinou je to mnohem vic).. stejne tak nemuzu vystat trapne recicky o prenaseni kompu-> pokud to mate udelano opravdu na urovni neni to zadny problem! zadny vypousteni media, zadny strach z uniku kapaliny!!! TAK SE PROBOHA PROBUDTE!!
dale je dulezite vedet co je ticho a co TICHO! (to umi krasne popsat MadCap zhepokud nekdo ma boxovane vrtule a zdroj s nemodlym fanem tak silent komp proste nema..
to by bylo..
jinak test jsem cetl dneska podruhe hruza, i kdyz co ma clovek na pct cekat ze.. dobrej clanek malokdy.. kazdopadne! -> kolikrat jste nasadili jednotlive bloky? teplovodiva pasta? -> nejvic me mrzi absence testu vice vymeniku, jelikoz teplota media ma nejvetsi podil na celkove ucinnosti vodniho chlazeni!
co z tohoto vyplyva? doufam ze eRTY brzy dobastli simulator cpu s interni diodou a lidi z oc4a se vrhnou na poradnej, objektivni, a hlavne smysluplnej test bloku a popripade vymeniku..
fakt doporucuji procist lepsi nez cely clanek http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...D=5806&LayId=4

Odpověď s citací