No takze sa mi to len predsa podarilo rozchodit na novom biose z oficialnej stranky www.matsonic.com. Chyba preco mi to neslo s novym biosom bola iba v tom (je to na zasmiatie) ze sa mi bili IRQcka. Ja som osobne na to neprisiel (musim sa podakovat mojmu kamaratovi Marccovi ktory ma taku istu dosku a skusal to na nej a jemu prvemu sa to podarilo
) ale po kamaratske rade som v (novom) biose musel vypnut niektore IRQcka a potom ich postupne vo windowsoch a biose poprehadzovat. To bol problem preco mi nesiel nainstalovat pod novym biosom windows.
Teraz momentalne chodim na tom novom biose od AWARDu a ide normalne az na jednu chybicku: Z nicoho nic sa mi sekne PC. Nechapem preco. Uz mi to kedisy robilo aj so starym biosom ale po case to prestalo (neviem cim to bolo...mozno nejaky soft). Tak zatial som v testovacej fazea uvidim ako to pobezi dalej. A ten moj kamarat Marcoo stihol uz aj flashnut stary bios s5 pretoze mu vraj isiel system nestabilne (zevraj mu pisalo vseliake chyby a tak... vravel ze to moze byt aj ramkou pretoze si kupil novu a ta mu nechce ist ... ma 256ku a ukazuje mu iba 128mb ... blbe ... uz aj skusil vymenit ineho vyrobcu ale nic ... smola) ale u mna to bezi OK az na to zamrzanie PC, ale co uz narobim ... ked chcem mat 40GB disk tak musim mat novy bios.
A ten bios co mi odporucal Rainbow som radsej neskusal. Marcco ho skusal ale neslo ho flashnut (zevraj sa to zastavilo akurat ked to malo zacat palit - ktovie - je to mozne).
Ak sa nieco zmeni dam vam vediet.
Pekny den praje JUCE !!!![]()