To Freedom 79: MPEG2 vytvořený v MMC jde určitě upravovat v Ulead Video Studio 7 (popř. a v Nero Vision Expres s DVDE authoringem.

Dnes (s AIW Radeon 7200 - ATI) a asi před týdnem (s AIW Sapphire Radeon 9000) jsem si ověřil tento postup:
1. Podmínkou instalace driverů je instalace WIN XP - SP 1 a DirectX 9.0b s opravným patchem (viz stránky MS). Bez tohoto se o instalaci CAT 4.x asi nemá cenu pokoušet.
2. Instalace "všeho" z CD dodaného s GK (tedy i MMC). CD může být i k jinému Radeonu - dnes jsem např. použil CD dodané GK Hercules AIW 9800 SE.
3. Odinstalce všeho pomocí "cat-uninstaller.exe" (stránky ATI - utility)
4. Instalace OMEGA driverů - je potřeba stáhnout samostatně i WDM (nejsou součástí základních driverů). Nejdříve jsem instaloval WDM a teprve pak zakladní drivery (bez restartu po instalaci WDM). Omegy pro AIW 7200 jsem stáhl dnes - právě vyšly.
5. Po restartu instalace DAO-MDAC 8.1 a MMC 9.0
6. Bez restartu instalce MMC 9.0 euro2
Po restartu jede všechno - Video IN i TV

Nevím, jestli jsou nutné kroky 2 a 3, zkuste je někdo vynechat.

Já provádím záznam v MMC 9.0 do MPEG2 při VBR 8 - 10 Mbps. Pak ho sestříhám a upravím v Ulead Video Studio 8 a uložím v MPEG2 tak, aby neměl víc než 4,3 GB (delší záznam rozděluju na dvě části tak, aby bitrate nekleslo pod 5 Mbps. Pomocí Nero Vision Expres vytvořím DVD.