čau lidi, možná trapná otázka: Dost mi vadí ta startovací obrazovka, kdyz jsou systémová hlášení skryta a místo nich je tam napsáno: ESc pro více informací (nebo co). Dá se to někde v kofiguráku odstranit?
Díky
Honza
čau lidi, možná trapná otázka: Dost mi vadí ta startovací obrazovka, kdyz jsou systémová hlášení skryta a místo nich je tam napsáno: ESc pro více informací (nebo co). Dá se to někde v kofiguráku odstranit?
Díky
Honza
Sorry za predchozi prispevek, nemohl jsem si to odpustit. Koneckoncu, ta odpoved je naprosto spravna....
No, ale k veci. Mandrake tusim ma nejaky parametr jadra, neco jako "nosplash", ktery tuhle volovinu vypina.
Podivej se do konfiguraku zavadece.....treba /etc/lilo.conf Tam sem to nasel. Nepamatuju jak se ta volba menovala, ale je to znazvu poznatelny. Staci smazat to jedno slovo a pak pustit lilo.
All in all, Bill is just another brick in the wall.
parametr jadru... (v lilo.conf append="splash=0" napr.)Kód:* splash=silent switches the bootsplash to silent mode initially * splash=verbose switches the bootsplash to verbose mode initially. This is default, but if you override the default in the kernel patch, you can use this option to get verbose mode back. * splash=0 switches the bootsplash off
Díky, to je přesně ono. Už to hnedka vypada líp...Původně odeslal Wohmatak
Honza
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)