Citace Původně odeslal riksa
Citace Původně odeslal skorec1
Citace Původně odeslal riksa
Citace Původně odeslal skorec1
v strede dediny muší byt jednoznačné server ktorý bude mat pripojenie na Internet(GPRS+skyDSL)to jest na obecnom úrade.
huh, kolik na to chcete napichnout lidi vic nez 3 si na tom uploadu pres gprs nedovedu predstavit...
videl si niekedy ako funguje GPRS+skyDSL? akoze mozno mas pravdu, zatial mi to funguje tak ze moj PC je server, a upload GPRS je na minime, ak to ide cez 10kb/s tak to je az vela! ale podla mna nemas pravdu, mne sa zda ze satelit kym neodosle nejake data ktore mal poslat, tak GPRS nezačne skqr a zbitocne odosielat dalsie data.
jde spis o to, jak rychle bude ten upload fungovat. download by mel byt v pohode, ale jestli poleze naraz na net 20 lidi pres gprs, byt jen s requestama na webovy stranky, tak myslim, ze to bude dost pomaly. nepocitam v to temer nemoznost odesilat vetsi soubory u tehle technologie pripojeni
ak spravim server(skyDSL+GPRS) jeden pocitac tak zmenu urcite v odosielanu cez GPRS nespoznam ani pr. 1alebo 20. si zober program FLASHGET ak stahujem aspon jeden subor, tak to je ako keby 5uzivatelia posielaly data cez GPRS, a ja stahujem stale min. po3subory + surfujem + netpumper. som nespoznal ziaden rozdiel v odosielani cez GPRS. este to skusim s 3uzivatelmi na sieti na plno... inak by bolo keby som dal zdielat GPRS v sieti a aby sa pripajali na IP adresu satkarty, si myslim... najlepsie je vyskusat...