toz lidi kdo ste z Brna a vite kde sehnat plexi a kde mi ho aj narezou??
toz lidi kdo ste z Brna a vite kde sehnat plexi a kde mi ho aj narezou??
Athlon64 3000+ s939 @ 9x250=2250MHz AC Silencer 64 Ultra TC (45°C) | MSI K8N Neo2-54G nforce3 ultra | Kingston Value DDR400 512MB @ 2,5-3-3-7 | Riva TNT 2 16MB @ shorela mi karticka| Seagate 7200/8 SATA 160GB | Seagate 7200/8 IDE 160GB | DVD-RAM LG GSA - 4082B
Ja ho bral v Coma plexisklo (je to reklamni agentura co dela tu reklamu do zastavek atd) v KR.POli na Bozetechove. Musis tam dojit a objednat si to. Zalohu nechteli. Udelaj to do druhyho dne a nestoji to majlant. Jinak plexi maj treba v OBI, Baumaxu atd, ale aby ti rezali to se na tebe asi vyserou jako na me a maj to ve strasny kvalite, blby rozmery a casto kurevsky doskrabany jak lidi strhnou ty ochrany folie.
EDIT: bozetechova 82, sou tam od 8:00-16:30
kup si radeji neco kde to mas origos. Jakmile to budes delat sam, nebudese se ti to nakonec libit, blby hrany, poskrabany![]()
Všeho chuť
Nj ale pak to bude mit jako kazdej, viz Chieftec. Vlastni okne je proste vlastni. A zas tolik namahy s tim neni. Ja se povazuju za mene manualne zrucneho a udelal sem si okno uplne fpoho sam.Původně odeslal Namornik
Hrany mam fpoho a libi se mi moc. To puvodni byl desnej shit. viz web.
no vzhledem k tomu ze sem videl ze origose na CHiefteda stojej tak kolem litriku tak ten rozdil tam JE ! cena za plexi ? 2 az maximalne 3 kilca. Nechat si udelat ctverec a do plechu vyriznout pozadovanej tvar a plexi nalepit zespodu pricemz hranu bocnice zalepit rozrinutou buzirkou z 1.5 kabelu. To plexi akorat doporucuju lepit silikonovym shitem pze sem zkousel jakousi alternativni metodu ale nic moc. celkem teda mas cenu za plexi ( max 3 kila, naky to lepidlo a asi 30 za kabel na to tesneni). Sice musim uznat ze origos je origos ale zase co si sam udelas je taky neco jinyho a je to proste o necem jinym. a za ten cenovej rozdil se da koupit treba twin set katod![]()
Neni nad homemadePůvodně odeslal Namornik
![]()
zajit do kramu a koupit hotovy vokno je fakt imo slabota
A pokud si to delas sam, tak snad podle tvych predstav a tak, aby se ti to libilo ne
![]()
Ja kupoval plexi u Cupaka (domaci dilna Veveri, naproti nasi skoly). ale myslim, ze bylo cea drahy, ale shaneli sme ho s tatexem v sobotu dopoledne na rychlo...
Lepit doporucuju silokonem a rezat primocarou pilkou i kdyz trosku to byl porod![]()
IBM X60
To all:
vyroba myho plexi me stala dohromady 180kc!! (rezani, plexi,sroubky) + 3h prace
Staci si trochu snazit, pokud ale nekdo chce vyhodit 1k za tak mu nebranim.
BTW ten tvar co ma Chieftec se dela i pro starsi TT, Caseteky, X-Alieny, fsechny ty Chenmingy a dalsi.![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)