Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Stavba - Externi DAC

Standardní Stavba - Externi DAC

Rozmyslim se jestli se mam pustit do neceho podobnyho. Kvalitni zvuk, staci mi pure stereo. Vychazel jsem z nasledujiciho : http://sound.westhost.com/project85.htm . Ten dekoder znam, delal jsem s nim, ale ten samotnej DAC i pripada mizernej, tak jsme nasel jinej. Moje hruba predstava: z kompu vyleze SPDIF -> dekoder CS8414 -> DAC PCM 1794 -> konverze signalu proudovy na napetovy a sup s tim do zesaku.

odkazy na hlavni soucastky:
    DAC focus.ti.com/lit/ds/symlink/pcm1794.pdf
    dekoder www.schuro.de/Daten/Crystal/8413_14.pdf

oboje v cenach kolem 15$

v operacich a dalsich vecech nemam jeste moc jasno. Nuze, premyslel/delal/zbastlil nekdo neco podobnyho ?? Uvitam kazdej nazor/radu/pomoc. Da se treba u nas sehnat ten DAC ?

A dalsi dotaz, s tim si urcite budete vedet rady, jak se kvalitativne lisi digitalni vystup na ruznych kartach ? Ma na nej vliv pouzitej audio procesor ? Pripadne lisi se moc, nejakej lepsi Terratec a Zoltrix za 3 kila ?
    Diky za prispevky
    When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.

Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Vliv
    315

Standardní

me delal externi DAC glassman, jelikoz sem elektrolama tak sem neco o zapojeni snad napise on.
    Jinak je to konkretne tenhle http://diyhifi.230v.dk

Co se tyka digitalnich vystupu ze zvukaren, je tam dost rozdil a to v jitteru, zalezi na presnosti krystalu. Kdyz Glassik zkousel ten dac na nejaky onboard zvukarne s SPDIF tak byl zvuk dle nej znatelne horsi nez z myho EWS88D, ja sem tu onboardku neslysel tak nemuzu posoudit.
    wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
    mobile:
    Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10

CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání