Já jsem si z práce dotáhl zadarmo Okinu(viz. podpis),která byla podle servisní firmy na vyhození-celou jsem ji rozebral,vyčistil,umyl(tady jen plasty ),vyluxoval a voila-běhá jak nová.Nejlepší je,že těsně před vyřazením se na v ní měnil válec(5k),takže mě stála jen 1k za toner.

A teď to nejdůležitější pro Martyho:
Nech si vytisknout pár stran s různým pokrytím-pokud bude tisk "špinavý",tak asi bude válec na konci s dechem.Mrkni na počítadlo stránek(někde v servisních menu by to mělo být-nevymazatelné).To porovnej s manuálem,kolik je deklarovaná životnost.
Zkus si vyndat válec,jestli se z něj nesype toner-pak budou v čudu stěrky a opět je třeba jej vyměnit.Pokud se můžeš aspoň trochu mrnkout dovnitř,udělej to,podle čistoty tiskárny "pod kapotou" poznáš,jak si jí kdo vážil,navíc toner poškozuje elektroniku tiskárny.

Jinak pro všechny:I když tiskárna chce vyměnit válec a jinak tiskně dobře,zkuste právě ten test na stěrky a pokud bude toner držet tam,kde má,stačí vyresetovat počítadlo a jet dál,tiskárna se jinak neničí.Ale pozor,zase to nedělejte 5x za sebou,to už budete mít kilo toneru vevnitř.