No šak v poriadku, ja som iba trvdril, že u mňa to nepadalo tak ako u teba hned po chvilke. OK, dne ich testnem v memteste, pustim aj prime95 a uvidim, ked vypise chyby, o to lepsie aspon budem moct dosvedcit ze su na 100% vadne a ze blbnu aj na inych chipsetoch. Len sa tu prosim ta zase nerozculuj, ani ja by som nebol kludny kebyze mi blbne pamät a nevyreklamuju mi ju, no ale sak ja to testnem a myslim si, ze sa hadam objavia nejake chyby. Lenze jedna sa aj o to, ze ak by sa ziadna chyba neobjavila, tak moze byt problem. No ale ja by som potom zalozil tu reklamaciu na tom, ze ta pamät nejde v nforce2 chipsetoch a pritom to vyrobca dosky, resp. chipsetu deklaruje, ze ide. A to mi nemusis vykladat ze ti ta starsia pamät ide a ze je taka ista. Vies, ako sa moze zmenit vyrobny proces zo dna na den? Tak isto ako athlony z palomina na thoroughbred, ten isty procik ale iny proces vyroby, na niektorych starsich doskach proste nejde, resp. treba upgradovat bios... Mozno je to len problem kompatibility, potom by ale mali byt v libre dost seriozny a vymenit ich za ine kusy, ani ich ani teba by to nic nestalo.