Citace Původně odeslal loque
Citace Původně odeslal MK2
A nforcom to nieje vobec, nakolko Twinmos je oficialne podporovana pamet uvedena v kompatibility liste od Nvidie k Nforce2 400 a ultra 400, takze ked je to od Nvidie zarucene ze to pobezi good, tak to hovori o vsetkom, hlavne ked iny kus ide bez problemov, a nielen u mna,
Twinmos ako firma sa zoshitili a v Libre to pokaslali ze tu pamet vytestuju iba v dakom goldmemory, ktovie na akych nastaveniach, a na ktorej verzii goldmemory, takze tymto chlapikom neverim
No nieje to s tymi pamäťami také jednoduché, grezmenovi hadzali chyby, lebo ma tiež Nforce 400 ako MK2, ja som ich doma skúšal na SiS746 a NO PROBLEM, je pravda že som neskúšal memtest ale UT2004, MOHAA, 3DMark, všetko ide stabilne, tak isto ako s mojou twinmoskou 512 DDR 400 CL2.5, podotýkam, FSB 400MHz.
jasne nerobili problem, ale potom raz za den po 6 hodinach hrania drb, spadli jak nosorozec, a ja som zistoval preco, spustim prime po 3 sekundach plesk, dam tam jeden kus zo sady kazdy zvlast aj na 512mb plesk, dam tam 512mb twinmos 400 cl2,5 co som kupil predtym a ma tie iste chipy ako tato dual sada cize twinmos original, a ziadne problemy odrazu, tak ako to chces vysvetlit, ze je to problem s chipsetom, ne.jeb mi nervy, a poriadne citaj co pisem

2Loque viem ze som u Vas kupoval pamet, tak sa zamysli nad tym ze ako som riesil to ci idu alebo nejdu, ked take iste pamete u mna idu len tieto kusy nie tak su vadne jak byk, a ked si to netestoval memtestom ani v prime95 tak co sa ozyvas, chyba sa moze prejavit neskorej a na to su solidne testy, a nie .. po... srate hry

p.s. aj s mojou twinmoskou 512mb 400vkou cl2,5 ide vsetko stabilne tak o com tocis, tieto dva kusy su vadne aj ked sa ...
a este ty mi chces naznacit ze nevies ze dual sada twinmos 1gb 512mbx2 400mhz cl2,5 je taka ista ako zvalst predavana 512ka twinmos 400 cl2,5 , jediny rozdiel ze dual sada ma zhodne cele vyrobne cislo priamo z linky dva kusy za sebou vypadli, a jeden ma take iste cislo okrem posledneho jedna pamet ma na konci 5ku a druha 6ku, okrem toho cele cislo rovnake, este kolko krat ti to mam vysvetlit aby si pochopil ze twinmosi u mna fachaju bez problemov, jak kamosov tak moj, ale ta sada je .. chybna, greezmenovi hodilo 300chyb za dve hodiny, Hawk do prazdnej hory netreba volat
ja som nekupoval dual sadu preto lebo je ina ako zvlast kupena pamet, len je vacsia sanca ze pojde dual, a ani samostatne nejde ok, tak na co tu o tom tocime, hrajkaj sa hodinku za den na tej pameti a uvidis ze mozno ti nespadne komp, huraaa, lenze ja som kupil tu pamet a mne stabilita na hodinu nestaci, som divny alebo co preto