Takze recenziu pomaly dopisujem...vcera som dost preskusal dosku - potrapil a uz nebol cas zas o pol stvrtej nieco nahadzovat a pisat..![]()
Teda pre Vas aby ste necakali na polnoc. Pamet LEGEND (sorry nie APACER ako som pisal) s čipami Samsung D nezvladla nic...proste totalne pohorela co sa tyka vykonu. Prehodil som ju a dal svoju APACER (Samsung C) a zacalo sa taktovanie a ladenie.
Aby som Vas nanatahoval...podarilo sa mi postnut na 201 FSB comu sa mi nechcelo verit ale je to tak. Bohuzial...stabilne sa system spraval "LEN"na 191 MHz FSB pri casovani pamete 2,5-5-2-2 1T 4way CPU Fast Command na Ultra..proste okrem Cas vsetko na max...tu je priepustnost , ktora je Velmi dobra (voltaz pamete na 2,8V):
S pretaktovanim cez FSB len a len spokojnost...hoci treba velmi kvalitnu pamet...skoda tych nestabilnych FSB okolo 200 MHz ...problem bude asi niekde v doske...pretoze pamet taketo frekvencie zvlada (viz moja EPOX...na ktorej ide aj na 212 FSB)
S pretaktovanim cez nasobic..no nespokojnost..najviac sa mi podarilo dostat tych 190x9,5 pri 1,85V co je XP2200+. Islo to aj vyssie skoro na 1900 MHz ale nestabilne..mozno by trebalo lepsie chladit, alebo mozno aj vyssiu voltaz kto vie.
Maximalne ma znechutila nemoznost funkcie aku ma EPOX...podrzanie klavesy INS a hodnoty sa daju na default...proste ked date nejake hodnoty a doska nezoberie..treba klasicky cez jumper - CLEAR CMOS.
Po polnoci recenzia![]()

VIP

Odpověď s citací