Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Čím přehrávat .asx, kromě WMP?

Standardní Čím přehrávat .asx, kromě WMP?

Zdravím,
    potřebuju nějaký program, který dokáže přehrávat toto:

http://live.atlas.cz/egrensis/egrensis32.asx

Ne, že by mi nestačil Windows Media Player, jenže to je tak přiblblej program ......
    mám připojení GPRS Eurotel a když přes WMP poslouchám cokoliv, tak se to každých 5 sekund škube...WMP tahá spoustu BLBOSTÍ, které já nechci.....tím, že tahá nějaké reklamy, tak mi naprosto znemožňuje poslech rádia...považujete to za rozumný program Ale to je teď jedno.

Zapnul jsem Kerio Personal Firewall a zakázal tomuto programu připojování na nějaké iechannels.com nebo tak nějak a od té doby mi nechce přehrát vůbec žádné rádio.
    WMP je hnusný, trapný a přiblblý program. IE pro přehrávání také nechci použít, z podobného důvodu.

Proto se ptám... který jiný program použít pro přehrávání (nejen) tohoto rádia?

Diky.

PS: Když jsem zakázal v Keriu některému programu připojování někam, jak toto pravidlo lze zrušit?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Pekny programek, diky za tip.

Bohuzel je trosku nestabilni, ale da se to prezit.

Ovsem v tuto chvili jsem v praci, mam pripojeny mobil a chci pres nej poslouchat radio (pres firemni internet pres proxy server to nefunguje).
    Media Player Classic vubec nechce prehravat radio, vubec se nespoji - kde se v tomto programu nastavi, jestli ma tahat pres proxy, nebo ne? Nikde jsem to tam nenasel.
    V tuto chvili je o5 jediny program, ktery mi dokaze prehrat radio, Windows Media Player.

Existuji jeste nejake jine programy?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

Standardní

Kliknul jsem na odkaz a rozjel se mi BSPlayer, kterej pouzivam na video. Pouzivam ho prave pro malou velikost, rychlost, konfigurovatelnost.

Add firewall: jasne, ze jde. mas to nastaveny v rules, takze staci jen upravit pravidlo.
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Standardní

Prosimte, kde jsou ty 'rules' ? Nenasel jsem to.

Jakou mas verzi BSPlayeru? Ja mam tu posledni 0.86 a furt to pise 'can't connect to server'

Standardní

Ja mam BSP 1.00.803 a zas mi to pise "can´t open the file" , pricemz WMP to v pohod prehraje, tak nevim kde je chyba....
    | P67 + 2500K@silent |

Standardní

BSPlayer v0.86 mi padal pri pokusu o prehrati toho radia.
    Stahnul jsem si verzi 1.00.809 rc1 a ta mi take pise Can't open file.

Media player classic mi to take nechce prehrat, vzdycky zatuhne.

Jediny, ktery jede, je WMP ((

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání