Citace Původně odeslal Marty
Jenom poznamku,
Na klávesnici a myš bych doporučoval vysouvací šuplík pod stůl.
to bych rozhodne nedoporucoval. Je vice nez vhodne mit obe ruce oprene celymi predloktimi o stul.

Kazdopadne suplik na klavesnici uricte NE.
Sice ten šuplík doporučuju, ale je pravda, že jsem si ho zatím vyzkoušel jen krátkodobě u známých. Líbil se mi hlavně kvůli místu na stole... Já sám mám klávesnici a myš na stole a nemám žádné problémy, a to u toho trávím celé dny....šuplík jsem plánoval, ale asi si to ještě rozmyslím....

ad rohová konstrukce - Rohový stůl nemám v rohu, nýbrž uprostřed pokoje u zdi... Má tvar spíše L otočeného doprava po směru pohybu hodin. ručiček (120 x 160 cm), vnitřní strana nemá žádné oblouky, jen 3 rovné strany, ta prostřední je pod takovým úhlem, že sedím proti rohu, kde mám monitor (19"), který je díky tomu optimálně vzdálen od očí... Konstrukce stolu je čistá - pod stolem nic není - žádné šuplíky, nástavce pod tiskárny apod. nesmysly, které omezují místo pro nohy (byla fuška takový stůl sehnat). Žádné problémy nemám a to u toho trávím 12h+ denně. Nechápu, jak jsem dříve mohl bez něčeho takového pracovat. Nemusím přejíždět veké vzdálenosti, ani otáčet hlavu, jen se otočím na židli a jsem u pc nebo zpět... Přijde mi škoda nevyužít desku 150x150 na něco takového...