Chalani vy tu snad blbnete, vy porovnavate Amd na zaklade predpotopnych vysavacov typu 486 atd. , k6shit atd.ste vobec trosku normalni este
![]()
Si pozrite v ktorom roku zijete, vasa skvela platforma P4 Intel865 a875 chipsety su tak nekompatibilne s kopou hardvaru, ze sa tazko da Intelu tlieskat, amd ma tiez obcas problemy, ale chodte dakam s tym ospevom P4 a porovnavanim s amd k6, to je blbost na desiatu![]()
to je ako porovnat novy Eckovy Mercedess s konkurencnym golfom prvej generacie, nielenze su generacne 30rokov od seba ale ani to nieje rovnaka kategoria vykonnostna, a skuste to porovnat s konkurencnym VW Phaeton a mate to , super ako vysity, v mnohom mercedess nakopne.
Porovnajte Vase milovane P4ky(p4ka je chudacka architektura, leti na neviem akych mhzcoch a vykon az ked to ma rychlost svetla zbadat) s Bartonmi najrychlejsimi alebo A64 na poriadnej doske, a este to neskoncilo, cenova a vykonnostna lavina A64 sa len startuje pocas roka si precitajte par testov hardwaru, a uvidite ku komu sa viac priklanaju testeri, komunity serioznych uzivatelov, a intel to vo vacsine pripadov nebude![]()
sorry za maly flame, ale vy ste ho spravili osocovanim amd,
ja mam rad intel aj amd, dve solidne firmy a keby niet amd tak vas intel robi s cenami taky bordel a vyvojom by tiez zaostaval, to iste by bez konkurencie robilo amd, podpora konkurencie to vam tiez asi nic nehovori![]()
P.S. jedna vec je jasna, v minulosti technologicky krok udaval Intel, a teraz je to vyrovnanejsie ako kedykolvek predtym![]()

Odpověď s citací