Neznate nejaky benchmarkovaci programy pro Apache na otestovani zateze ? vim ze v apache je "ab" program ,ale ten mi nevim proc ale nefunguje.
Popr. jeste neco na MySQL ,Qmail) jestli neco takovyho teda vubec existuje.
Neznate nejaky benchmarkovaci programy pro Apache na otestovani zateze ? vim ze v apache je "ab" program ,ale ten mi nevim proc ale nefunguje.
Popr. jeste neco na MySQL ,Qmail) jestli neco takovyho teda vubec existuje.
*NIX GG
na mysql je sql bench a tusim se distribuuje primo s mysql
na postfixe taky neco je ale zapomel jsem jak se to menuje (post<neco> a je to obecne smtp benchmark)
a to ab poustis jak presne ?
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
./ab "http://www.linux.lamanet/phpmyadmin/index.php" -n200
Vzdycky mi to vypise timeout, asi to bude blbe, nevim![]()
*NIX GG
ten timeout, neni to nenastavenou proxy?
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
www.linux.lamanet = localhost ,takze ne![]()
*NIX GG
Sem si na to zas vzpomel, nevite teda fakt nikdo jak na ten program "ab" ?
*NIX GG
zkus to s vyplym firewallem(jen pro zacatek)
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Zkusim zkusitPůvodně odeslal Lipo
, jinak ab uz mi jede.
*NIX GG
- Gentoo is the best -> !MDK <- sux
Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp. ;-) ], 400 GB fast storage
19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)