Původně odeslal svaca
![]()
Jee s vama je sranda, ze Sapphire ma ve svem programu snazit se do povedomi lidi polozit prave rovnitko mezi Sapphire a ATI neznamena, ze to tak je
Navic tu spravne motate pate pres devate (Sapphire fakt neni ruska, i kdyz diky digit-life.com by se mohlo zda, ze jim tam patri trh s ATInami, taky ze asi skoro patri, sidlo ma myslim v Hongkongu a ty vyrobni kapacity v Cine).
Veky veku, kdyz uz to tak musi byt, je tu mozna PC PARTNER a jejich fabrika(y) v Cine (zkuste se podivat na Subsystem ID, cast Vendor treba u karet ManLi - to jen abych vam to trosku jeste zamotal), kde se skutecne nejake BBA ATIny delaly. Ted uz spoluprace ATI a Sapphire bude asi siroka, mozna je i neco pravdy na tom, ze pracuji na navrhu designu karet.
Ale ne vsecky karty vyrabi PC Partner pro ostatni, vlastni vyrobni kapacity ma prave ASUS, Gigabyte, Celestica, PowerColor (CP tech, ted TuL), tusim jeste jeden ci dva vyznamni, ale nemuzu si ted vzpomenout.
S tim, ze pryc od ASUSu bych zasadne nesouhlasil, i kdyz jsem jeden z vlastniku A7V600 a koneckoncu vetsina lidi ode me prave o tech problemovych kombinacich vi
Muze to byt jinak, ale ja jsem mel uz dva 9600XT ASUS a oba sly oproti ostatnim R9600XT, co sem zkusil (FIC, 2x Sapphire, HIS), vyjimecne taktovat, jeden kus dokonce az na 614 MHz jadro (skoro jakoby ASUS dostaval nejake fajnove cipy, ale videl jsem v nejake recenzi, ze pro zmenu sel asi jen na 525 MHz). Ma VIVO i dobrou vybavu, opravdovou nevyhodu je jen fakt, ze ten chladic je hlucnejsi nez prave Sapphire, ale ne vic nez FIC.
Chcete dalsi problemove kombinace?
FIC 9600 + AOpen AX4SPE (i865PE), na KT600 ok
PowerColor/Canyon 9600 Pro LE + AOpen AX4SPE (i865PE)
Triplex Radeon 9600SE + AX4SPE i Intel Bonanza (i875P), ale na KT600 ok
Club3D 9600 Pro + A7V600
Skoro dycky kdyz neco blblo na i865PE,i875P, tak to zas na KT600 od ASUS pro zmenu dobre jelo, obecne ma 9600 serie nejakou zvlastni nevoli vuci AGP8x deskam, uz me to hodnekrat pri testovani na...