Potřeboval jsem také vyrobit tunýlek k uchlazení P4 silně přetaktovaného, sedícího v IS7 Abitu. U uvedené case je perfektně umístěný 12cm větrák na zadku skříně (skoro stejná výška s CPU). Takže nemaje lepší nápad jsem použil lepenku z krabice (výborná je od základní desky - musí být dostatečně dlouhá, formát A4 nestačí), vyndal zadní větrák a otočil ho (aby hnal vzduch dovnitř a ne ven), no a pak obtočil lepenkou ( tu jsem nahoře a dole ohnul tak, že větrák ji tlačí na case a tak drží celý tunýlek). Lepenku jsem samozřejmě předtím vystříhal dle polohy větráku a CPU tak, aby složením vznikl kýžený tunýlek (dá se složit z jediného kusu lepenky). Ten jsem ohnutím příslušných částí lepenky složil a celý tunýlek, ve kterém je i 12 cm větrák jsem nasadil do case. Celkem to pěkně vypadá, dá to asi tak hodinu a půl práci, potřebujete jenom papír z krabice a nůžky a funkčnost je parádní. Celeron 2,8@3,348 jede jenom na větrák z CPU a Prime95 i ostatní prg jsou OK. Když pak pustím ještě na chlazení ten 12 cm větrák vzadu v tunýlku - má hodně stupňů regulace zepředu case - tak se dostávám k 3,5 GHz. Takže paráda. Jo a pokud by to někdo chtěl zkusit, tak nechte asi 1 cm škvíru nad kondenzátory vedle CPU. Budou také trochu chlazeny a když si na ně položíte ruku při plném výkonu, tak pochopíte, že jim to udělá moc dobře.