Co se tyce bridge atp.. ma AMD rozhodne naskok, nechapu co v Intelu delajijinak ale ruzne reseni problemu napr ruzne figle aby byly x86 navzajem kompatibilni jsou opravdu vychytane. Nechapu proc se intelovska arch IA 64 nechytla byla dost vymakana, mozna az moc, viz doba kdy vsichni odsoudily pentium pro, ikdyz napad to byl podle me prevratny. Co se tyce bridge, je reseni od AMD lepsi, mozna ze je intel v tomto prilis konzervativni, pro dosazeni podobnych vykonu potrebuje daleko lepsi hw, viz dual channel atp.. Co se mi od intelu ale libylo, byla realizace HT, je to genialne jednoduchy napad
Vi se totiz ze nasobicky a scitacky atp.. se vyuzivaji priblizne jen z 30% takze udelali dalsi "CPU" ktere je vyuziva kdyz je prvni nepotrebuje, to je imho pekne reseni, mj. co jsem zaslechl tan v prescotu by toto melo byt o neco vylepseno, v nortwoodech za urcitych kolnosti nastaval problem v te konkurenci.
Jinak osobne jsem AMD fandil, koupil si jejich drazsi K6tku (nez splaskla bublina) a zjistil ze K6 166 nema na P120, a to ani po overclocku na 200Mhz ;-( od te doby AMD neverim
Bohuzel o pentium M toho prilis nevim, pokud mi posles link, rad si neco prectu![]()