Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: WTF... Blaster, Padobot.H? Uz si nevim rady

Standardní WTF... Blaster, Padobot.H? Uz si nevim rady

Takze muj pripad: Mam WinXP patch (WindowsXP-KB823980-x86-CSY.exe). I presto se mi zobrazi hlaska o vypnuti systemu (chybu zpusobil program Isass.exe /nebo tak nejak, nevim z hlavy/ v System32.

Pouzil jsem tyto programy: Stinger, AvastCleaner, FixBlast.

Nenasly vubec nic. Podotykam ze jsem pri testu mel vyple AVG 7, ktere rovnez (i s novou aktual. nenaslo nic).

No, ale obcas mi vyhodi hlasku rezidentni stit AVG (samotny test nic nenajde) ze byl nalezen worm Padobot.H (pokazde v System32)

Mam vyple obnoveni systemu, takze zadne soubory v System Volume Information nejsou, AVG trezor taky prazdny, Firewall zapnuty, od internetu jsem odpojeny -porad (modem).

Dale mam nastaveno ve Sprave pocitace>Sluzby aplikace>Sluzby>Vzdálené volání procedur (RPC) NEPROVADET ZADNOU AKCI.

Pres toto vsechno se mi oba problemy (jak restart do jedne min /ano, lze vypnout shutdown -a, ale to prece nemuzu delat do nekonecna/, tak Padobot.H) neustale vraci.

Prosel jsem OC, viry.cz ale fakt uz si nevim rady

Dik za help...

Standardní

issas.exe dela imho sasser..taky sme to mel.Je na to nova aktualizace na microsoftu. Ja sme zapl ten microsoftacky firewall,smazal ten exe soubor a pak stahl tu zaplatu.....ale imho se tu uz o tom na foru menilo,zkusils hledat
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

na sassera je tu patch KB835732, KB837001, KB837009 ( outlook express ) a tusim KB828741.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

No jdu to protestovat, nejhorsi na tom je, ze uz to maji uplne vsichni na siti. Nez to vsem odstranim...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání