Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Nextra ROXX

Standardní Nextra ROXX

po delší přestávce (řádově dny) zapnu comp.. všechno ok, připojim se v netu (Nextra ADSLink Basic (1:50) 512/12 a co nevidim dole se mi zobrazí "Připojeno rychlostí 1,0 MB/s" tak chvíli jsem psychicky indisponován, po chvíli se proberu a jdu to testnout na nějakej web.. první mi napíše 684kbps.. Whoa! jdu na druhej jestli to nejni kec.. 694,8 kbps - 104kB/s !!

Čím to je? Žeby mi Nextra zrychlila net, abych vždycky nastahoval co potřebuju a dal pokoj?? Pořád platim 1333 tak nevim čim to je ) Ale jsem happy )

Btw - jestli Telecom zrychloval ADSLka tak prosím no flame, delší dobu jsem nebyl na netu každopádně na Nextra.cz jsou ceny za 512/128 pořád stejný
    CPU: AMD AthlonXP 1800+ on DFI Infinity Rev. A+ nForce2 Ultra // Memory: 1* 512 MB Mushkin Hi - Performance Black Level One 2-3-2 DDR400 // HDD: Seagate Barracuda 80GB 7200 ot. 8MB // Opt. mechaniky: 1. DVD-ROM Toshiba 16*, 2. MSI CD-R/RW CR52-M 52/32/52 // VGA: ATi Sapphire Radeon 9550 128 MB 250/400 @ 450/470 // Muzzix: CREATIVE SB Live! 5.1 @ Audigy with Logitech Z-540 // Zdroj: FORTRON FSP350-60PN(PF) 350W // case Antec PlusView // Mice: Logitech MX700 > WATERCOOL COMPLETED < (cooled by KPcool 1.5, Kadett & modded Eheim Compact 600)

Standardní

Si snad prvni kdo si na NEXTRU nestezuje - divny
    *NIX GG

Standardní

Citace Původně odeslal Hanta
    Si snad prvni kdo si na NEXTRU nestezuje - divny
    kdo by si stěžoval když ti zadara zvednou rychlost )
    CPU: AMD AthlonXP 1800+ on DFI Infinity Rev. A+ nForce2 Ultra // Memory: 1* 512 MB Mushkin Hi - Performance Black Level One 2-3-2 DDR400 // HDD: Seagate Barracuda 80GB 7200 ot. 8MB // Opt. mechaniky: 1. DVD-ROM Toshiba 16*, 2. MSI CD-R/RW CR52-M 52/32/52 // VGA: ATi Sapphire Radeon 9550 128 MB 250/400 @ 450/470 // Muzzix: CREATIVE SB Live! 5.1 @ Audigy with Logitech Z-540 // Zdroj: FORTRON FSP350-60PN(PF) 350W // case Antec PlusView // Mice: Logitech MX700 > WATERCOOL COMPLETED < (cooled by KPcool 1.5, Kadett & modded Eheim Compact 600)

Standardní

Jasny v dobach kdy sem mel UPC se to stavalo docela i casto, no na to sem si ale nestezoval nikdy. u NEXTRY a vubec ADSL to prijemne prekvapi, ovsem je to spis nejakej nechtenej BUG )) az to zjistej kolik si stahnul ti to vypalej na ucet - ani by me to neprekvapilo
    *NIX GG

Standardní Re: Nextra ROXX

Citace Původně odeslal lmarky
    po delší přestávce (řádově dny) zapnu comp.. všechno ok, připojim se v netu (Nextra ADSLink Basic (1:50) 512/12 a co nevidim dole se mi zobrazí "Připojeno rychlostí 1,0 MB/s" tak chvíli jsem psychicky indisponován, po chvíli se proberu a jdu to testnout na nějakej web.. první mi napíše 684kbps.. Whoa! jdu na druhej jestli to nejni kec.. 694,8 kbps - 104kB/s !!

Čím to je? Žeby mi Nextra zrychlila net, abych vždycky nastahoval co potřebuju a dal pokoj?? Pořád platim 1333 tak nevim čim to je ) Ale jsem happy )

Btw - jestli Telecom zrychloval ADSLka tak prosím no flame, delší dobu jsem nebyl na netu každopádně na Nextra.cz jsou ceny za 512/128 pořád stejný

1. já na nextře ještě minulej tejden měříval 100kbps a pingy 150ms
    2. Nextra mi 2 měsíce před vypršením výpovědní lhůty už preventivně zrušila všechny uživatelské účty
    3. u nextry strojí ukončení smlouvy:
    4758 Kč - 3 měsíce výpovědní lhůta
    1600 Kč - to že si pro modem a splitter přijede technik
    990 Kč dle nového ceníku zrušení ADSL přípojky
    -----------------------
    7348,- zaplatím nextře jen za to, že odstoupím od jejich smlouvy

pro srovnání ještě když su tak OT tak u karnevalu se končí smlouva okamžitě a ještě dostanete vrácenou zálohu na modem...

český adsl je prostě svinstvo!

p.s. není to spíš tím, že tě omylem přehodili na 1024/256? telecom si pěkně hlídá aby jeho zákazníci jeli na vyšší prioritě a nikdo mu to nemá jak dokázat. a když IOL nemá takový rychlosti proč by měla mít nextra?
    AMD Barton 2500+ + Zalman CNPS6000Cu, EPoX RDA3+, 2x 512MB Knigmax DDR400 5-2-2-1 dual-channel, Sapphire Radeon 9600Pro + Zalman ZM80-HP, HDD Seagate Barracuda 80GB, CD-RW Teac 52x, Zdroj Fortron FSP300-60PN(PF) 300W, SB-Live 1024, Monitor Philips 109B 19\", Repro Teac PowerMax2000
    Fšechno chlazený Jedinou fenou ;D (52st Prime) :D

Standardní

No tak to uz jedine ostavit ke zdi a zastrelit ! to je docela sila.

btw:
    Ja kdyz sem rusil UPC ,tak sem taky mel dostat 2000 za modem nazpatek, ale nedostal sem.
    *NIX GG

Standardní

No tak to uz jedine ostavit ke zdi a zastrelit ! to je docela sila.

btw:
    Ja kdyz sem rusil UPC ,tak sem taky mel dostat 2000 za modem nazpatek, ale nedostal sem.
    jakto že ti jí nevrátili?důvod?já mám u nich stále 2kk za modem...sice UPC nechci rušit ale jen mně to zajímalo...
    A64 3700+,Dfi-LanParty UT nF3 Ultra-D,Gigabyte N66T128VP,,Hitachi 160GB,CDRW,CD,Levicom VisiblePower 500W,Hyundai F790D,

Standardní

JJ nevratily mi ty 2000, prisel si k nam nekdo vyzvednout modem a rek,ze penize nam poslou, ale uz je to asi 4mesice a nic. (zrusil sem to jenom kvuli tomu, ze sme se stehovali)
    *NIX GG

Standardní

JJ nevratily mi ty 2000, prisel si k nam nekdo vyzvednout modem a rek,ze penize nam poslou, ale uz je to asi 4mesice a nic. (zrusil sem to jenom kvuli tomu, ze sme se stehovali)
    hmm no to je pěkný...to já bych se teda o to zajímal...2kk není zrovna málo...
    A64 3700+,Dfi-LanParty UT nF3 Ultra-D,Gigabyte N66T128VP,,Hitachi 160GB,CDRW,CD,Levicom VisiblePower 500W,Hyundai F790D,

Standardní Re: Nextra ROXX

Citace Původně odeslal lmarky

Hehe to je sice pekny ale stejne si myslim ze ti po case udelaji to stejny jako mne a dalsi spouste lidi - poslou varovani ze moc zatezujes linku a ze bys mel prejit na jiny tarif a pak po tydnu - dvou tydnech jednostrannou vypoved. Zalezi jenom na tom, kolik mesicne preneses dat.

Nam to zrusili s mesicni vypovedni lhutou a neplatili jsme nic navic - zadne deinstalacni poplatky (zarizeni bylo nase).
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Standardní

Citace Původně odeslal Bukyn
    No diky tomu, ze si tu o tom pisem me napadlo jim zavolat, uvidime co mi reknou 2k pro me taky neni malo (chudej student )
    *NIX GG

Standardní

No diky tomu, ze si tu o tom pisem me napadlo jim zavolat, uvidime co mi reknou 2k pro me taky neni malo (chudej student )
    jen do nich... dej pak vědět jak si dopadl....

Standardní

tak to je hustý. Možná bych tomu technikovi ani ten modem nedal-při instalaci si ode mě vzali peníze, tak at mi je při deinstalaci pškně vrátí...Takže ostatní si ted alespon můžou dávat bacha
    1800+@2800+(11,5*197),soltek 75frn3-L,2*256Mb RAM,SB live,RADEON 9500@9700(core 296,memory294,8pipelines) 128RAM.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání