Naprosti souhlas EAGLE !!!
Ale, ale preci, k tomu SPD... Vim, ze to tak je a mas pravdu...
Ale jsou kusy pameti jako treba Kingmax, ktery ma specifikovano toto a toto a sedi to s SPD a jine obyc pameti s obyc. casovanim.
Pak jsou ale i pameti ktere proste maji agresivni SPD (proste to riskli)
Jako treba muj stary HypeX BH5, ten mel 2-2-2-5 i v SPD (tak tlobil obcas kvuli tomu na Abit i875...
Nebo OCZ Platinum EL (ty maji 2-2-2-5 i v SPD)
Nebo ted ty moje OCZ EL Dual 2-3-2-6 (maji to napsano na sobe a maji to i v SPD) a na 2-2-2-6 bootoji, ale hazi chyby, voltaz nepomaha ....
A ty moje bezi v pohode na tomto casovani na i875, KT600 a (dokonce) i nForce2
Vim, ze nove HyperX a Corsair maji uplne jine SPD, taky vim, ze Corsair fungoval a HyperX (nove jsem musel reklamovat) a ja CHCI aby SPD sedelo a aby to bylo kompatibilni !!!!!
Treba ty moje HyperX (koupil jsem je jako CL2 KHX3200A) v SPD byla nejaka silenost jako 3-3-3-8 (treba 2.5-3-3-6 bych chapal!) a ani na jedne desce (i875, KT600, nf2) nebezely na CL2 !!!! Na to jim kaslu !!!
V takovem pripade to SPD i mate, protoze si reknes, kasli na SPD, to neni dulezite, ale asi je, kdyz se boji a maji v nem tak hrozne casovani ....
Tak jsem je nahradil Corsair (taky silene SPD) ale v 8KT800 bezi na CL2-3-3-6 v pohode bez voltaze .....
Chapete proc davam duraz na SPDKdyz si to nekdo lajzne a ta tam agresivni casovani, tak asi "vi" , ze si to muze dovolit a bude to fungovat (jako u tech BH5), proste mi to prijde jako vetsi sance .....
BTW, ty BH5 jsem ziskal proto, ze nebezeli NIJAK na zazracnem Asus nf2 (pak to Asus vyresil novym BIOSem - problem Winbond+nf2), ale to uz jsem je mel doma ..... a pak bezeli prakticky vsude (na poradny desce a chipsetu) tak agrasivne ....

Odpověď s citací