mas pravdu - adware a za penize. chtel jsem to formulovat tak, ze ve vysledku se autori Opery snazi vydelat. a na tom je neco spatneho?Původně odeslal Markoff
ehm nestaci. tve vseobjimajici "ma naprd" me vsak nijak nepresvedcuje, v archivu vsak nic hledat nebudu.Původně odeslal Markoff
co se tyce zobrazovani stranek, ja nemam zadny problem, pokud existuje stranka, kterou opera nezobrazi korektne, tak bych tipl, ze to bude 100pro vinou autora stranky (netvrdim ale, ze Opera je dokonala, to si netroufnu, minimalne tvrdim, ze IE ma bugu vice! hols M$ - btw: Microsoft dela IE "zadarmo" pro tvy krasny oci ne?)
co se tyce male instalacky MyIE2 - minimalne vykreslovaci jadro IE je prolezle v systemu = neni zapocteno do velikosti instalace MyIE, argumentujes neargumentovatelnym.
co se tyce tveho blogu - nevim, neznam, na druhe strane jsem si zapamatoval tyto informace/zavery, ktere se neshoduji s tvymi:
-dle casopisu PC World (US) je to nejlepsi browser roku 2004
-http://hulan.info/blog/?itemid=116 (ehm "clanek" jsem si cetl pred nejakou dobou, radeji pisu, ze se s nim neztotoznuju, ale uvadim ho jako oponenturu tveho blogu .o)
co se tyce me osoby: Opera je multiplatformni (pouzivam Linux), IE ne :)
ps. je jasne, ze kazdy si bude hajit "to svoje", tak peace a "budme radi, ze jsme radi" ;o)
preju ti hodne stesti s MyIE2 ;o)

Odpověď s citací