Citace Původně odeslal Markoff
Citace Původně odeslal vaga
jj, ale kerio je skor potrebne k tomu adware shitu Opera, bezplatne browsery rules a obzvlast MyIE2 a Mozilla...
ne ze bych timto mym prispevkem chtel rozpoutat flame, ale jsi trosku agresivni ne?! mas nejake duvody, proc by opera mela byt "shit"?

btw: opera neni tak adware, jako komercni software
opera je bud adware alebo komercny soft a taky soft je shit, ked je na trhu x browserov zadarmo, vobec by sa nemali porovnavat softy zadarmo s nejakym komercnym...
mas pravdu - adware a za penize. chtel jsem to formulovat tak, ze ve vysledku se autori Opery snazi vydelat. a na tom je neco spatneho?

ale ked ti nestaci, tak ma napr. naprd spravu Bookmarks, naprd zobrazuje niektore stranky (narozdiel od MyIE2/Mozilla)...

testu browsera Opera a inych som sa venoval na weblogu, odkazy najdes v archive... po vyskusani x browserov som nakoniec skoncil u privetiveho (pri prechode z IE, taky je totiz vacsinovy uzivatel) a funkcne nadupaneho MyIE2 s minimalnou instalackou (funkcne porovnatelna s nim je leda tak Mozilla a Avant)
ehm nestaci. tve vseobjimajici "ma naprd" me vsak nijak nepresvedcuje, v archivu vsak nic hledat nebudu.

co se tyce zobrazovani stranek, ja nemam zadny problem, pokud existuje stranka, kterou opera nezobrazi korektne, tak bych tipl, ze to bude 100pro vinou autora stranky (netvrdim ale, ze Opera je dokonala, to si netroufnu, minimalne tvrdim, ze IE ma bugu vice! hols M$ - btw: Microsoft dela IE "zadarmo" pro tvy krasny oci ne?)

co se tyce male instalacky MyIE2 - minimalne vykreslovaci jadro IE je prolezle v systemu = neni zapocteno do velikosti instalace MyIE, argumentujes neargumentovatelnym.

co se tyce tveho blogu - nevim, neznam, na druhe strane jsem si zapamatoval tyto informace/zavery, ktere se neshoduji s tvymi:
-dle casopisu PC World (US) je to nejlepsi browser roku 2004
-http://hulan.info/blog/?itemid=116 (ehm "clanek" jsem si cetl pred nejakou dobou, radeji pisu, ze se s nim neztotoznuju, ale uvadim ho jako oponenturu tveho blogu .o)

co se tyce me osoby: Opera je multiplatformni (pouzivam Linux), IE ne :)

ps. je jasne, ze kazdy si bude hajit "to svoje", tak peace a "budme radi, ze jsme radi" ;o)
preju ti hodne stesti s MyIE2 ;o)