V posledních dvou týdnech se mi stává, že mi na několik vteřin zamrzne WiFi. Jak kdy. Někdy jen na 3 nebo 5 vteřin a někdy i na dýl. Maximum bylo asi 10. Opakuje se to tak jednou, někdy i dvakrát za minutu. Měl jsem tu poskytovatele připojení a podle něj je chyba v mém PC, protože ping byl opravdu bezvadný. Ztráty 1% ze 100 packetů a průměrná odezva 8-10ms.
Při načítání stránka prostě zamrzne a rozběhne se až po těch několika vteřinách. Vidět je to i na utilitě co měří linku a kvalitu signálu. Signál i linka je ok, ale pak se zastaví (zamrzne) a zase začne kolísat až po uběhnutí těch několika vteřin.
Měl jsem v plánu překopat Win Xp Prof., tak jsem to udělal o několik dní dřív. S novýma ovladačema na čipset a Wifi kartu to nechodilo téměř vůbec a když jsem to ještě jednou zformátoval a použil staré, původní ovladače z CD, tak už to sice chodí, ale stejně jako předtím, že to zamrzá.
Nevíte, kde by mohl být zakopaný pes? Mohlo odejít něco z HW? Asi ještě budu zkoušet jinou Wifi kartu, ale moc nevěřím, že by se to mohlo změnit, když ping přes ní chodí bezvadně.
Děkuju za každou pomoc.
Vašek