Citace Původně odeslal -FRZ-
Trochu jsem si prošel nějáké diskuze apod., no a asi jsem od nich čekal moc. A za 1020Kč můžu být rád za to co mám. Je to přesně tak, jak říkal daso. Středy tam docela chybí, a dozvučujou to výškama. SubW je sice dřevěný (jakási dřevotříska - tloušťka trochu pod 1cm) Ne, že by to bylo až tak nepříjemné, to ne, ale není to ono - to bych musel investovat do beden několik tisíc, což nechci. Stačí mi aby to jakž takž hrálo a myslím, že aby to dunělo nepotřebuju, hluboké basy klidně u "bedniček" k PC oželím (když chci, aby to hrálo líp - např. na filmy, tak si k k tomu pustím věž, co mám dalobyseříct za zádama a je to).
Vzhledem k tomu, že mi stačí jen stereo, vícekanál bych nevyužil, neměl bych bedničky ani kam dát, tak se zkusím podívat po něčem, jako ty Redstary U-706. Má někdo tip?
...Myslím, že na nějáké upravování rozsahu regulace basu se vykašlu, po zaspání basreflexu už to je lepší.
Ked si staci stereo , nechces sluchtaka?.Za 1500 kupis koss sporta pro a ked to budes prvy krat pocut tak nebudes verit vlastnym usiam.(vsetky minisystemy, pc repraky aj niektore stlpy mozu ist do *****, tak tie kossy hraju)