Citace Původně odeslal Masster
Citace Původně odeslal d00mgiv3r
lol to je p.rdel, ATI X800 Pro dalo v ruznejch testech nap,rdel i GF6800Ultra to sem zvedavej jak by mu dala nap.rdel verze XT je to rofl
jak prase hlavne ze NVidia zesa hazela machry.. mam jakno brzo si koupim X800Pro
Tak to nevim na jake testy si koukal, tahle generace karet je zatim nejvyrovnanejsi co kdy byla, imho. Na nekolika strankach se taky uz delsi dobu rozebira problem trylinear (ne opravdu sem to nenapsal spatne ) u ATI a PS 3.0 se mi zda jako dost velka vyhoda oproti R420 takze ja pujdu opet do NVIDIE.
Btw. rozdil v testech mezi X800Pro a X800XT neni zase tak velky jak jsem cekal, v dost pripadech je ten vykon vyrovnany
Testy jsou z levelu(ty to maj přetáhli z www.tomshardware.com , potom tam byl uveden www.pctuning.cz )

Kua mam to pře sebou
např.
Far Cry 1024*768x32bit 4xFSAA a 8x/16x Aniso
GF6800ultra 53.6 framu
ATI X800 Pro 61,7 framu
ATI X800 XT 82.8 framu

nebo

UT2004 1600*1200x32bit 4xFSAA a 8x Aniso
GF6800ultra 61.8 framu
ATI X800 Pro 68.5 framu
ATI X800 XT 82.3 framu

Proste GF sux at zije kral ATI X800Pro & XT rulez

Jo add PS 3.0:
Cituji level a souhlasim
Timto dostáva nVidia do ruky slušný trumf proti ATI, která se u svého nového čipu R420 drži pořád ještě starších verzí 2.0 s několika vylepšeními.Jedni zádrhel je ale v tom, jestli se nVidii podaří tenhle naskok nějak rozumně využit.Je celkem jasně, že každá nová technologie, zvláště když je podpořena nejruznějšími technologickými ukázkami , vypadá skvěle,ovšem důležité je, kdy se vlastně reálně objevá ve hrach. Například od uvedení DX9.0 už uplynul více než rok a naplno ho používaji dnes zatím jen dvě hry a to Far Cry a Painkiller

Jo ještě tam je než na to budou hry... ve kterých to bude tak to tam ATI da. Ne jako NV... dit je to tam zbytečně a ta karta je o to drazsi...

To masster... dotahni mě naky testy a ja mozna uznam zě je lepší( jako ze neni ) proste sem všude čet zě to je znat... fatálně je to z nat v 3dM2003 aquamark3