Citace Původně odeslal kubajzz
Já jsem loni reklamoval Hyundai Q790 koupený u CC. V CC mi řekli, že je lepší a rychlejší to udělat přes ten servis v Ostravě. No bodejť by pro ně nebylo, že... .

Tak jsem to zkusil.
Napsal jsem na servis maila a tam mi přidělili číslo reklamace. Byli příjemní a ochotní.
U záručního listu byla nálepka na PPL a jejich telefonní číslo. Zavolal jsem tam (taky byli opravdu příjemní a ochotní) a druhý den (úterý) stála v přesně určenou hodinu před barákem v Praze dodávka z PPL. Naložili monitor a tradá pryč. Samozřejmě to bylo všechno zdarma.
Ve čtvrtek ráno mi zvoní telefon a to volali z PPL kde a v kolik hodin mi mají monitor složit. Čuměl jsem jak zjara, čekal jsem nějakou 30-ti denní lhůtu nebo podobné nesmysly.
Na tom monitoru byl vadný nějaký plošňák tak ho v servisu vyměnili - k mé plné spokojenosti.
Celé mě to nestálo ani korunu.
Stálo mě to teda 1 telefonát a čas na napsání 1 mailu a čas kdy jsem předával a přebíral monitor.
Takhle nějak si představuji správnou reklamaci, když už k ní teda dojde.

Mé ponaučení: Nebojte se řešit reklamace přímo s autorizovaným servisem!
I když samozřejmě nemusíte, ale je to určitě lepší řešení než se handrkovat s nějakým prodejcem a vozit mu ten monitor až pod nos. A potom být ještě nas*aný že mi tím vznikly výdaje.
No vidíš a já ho doma eště pořád nemám ..