Citace Původně odeslal no-X
No, já bych nečekal, že když ještě někdo používá Kyro, tak k němu bude mít slušnější CPU. Přeci jen jsou grafický karty který jsou velice levný a mnohem výkonnější a kompatibilnější než Kyro, takže pokud bych (soudím podle sebe) měl peníze na lepší CPU, určitě bych přikoupil i lepší VGA.
Skoda, ze jsi nebyl na foru pred nejakym rokem. Skoro vsichni jsme tu meli kombinaci Tualatin-256 nad 1 GHz + Kyro nebo Duron/Athlon >900 MHz + Kyro.

Jinak nemam vyhrady proti testu na slabsi sestave, vysledky ze silnejsi jsme znali vsichni sami naopak to bylo zajimave srovnani a prakticke samozrejme taky. Krome toho tapani kolem TBR a HSR je to moc pekne a jako vzdy od Tebe se to dobre cte.

S tou R7200 máš úplně pravdu, o moc víc než 3000 bodů v 3D Marku z ní nelze dostat na žádný sestavě, to ale dělá ten nízký takt a SDRka Navíc ATi tehdy udělal dost blbost, když nenavrhla kartu tak, by šla taktovat asynchronně - to je ale už trochu mimo.
PowerStripem mi Radeon SDR taktovat sel, aspon se tak tvaril, ale kdyz jsem hodil GPU na 190 MHz a pameti nechal na 160 MHz, ta treba v Dragothicovi vysledky dost stouply.