Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Problem s nasobitelem CPU u desky K7N2 L

Standardní Problem s nasobitelem CPU u desky K7N2 L

Ahoj nemuzu v Biosu u sve desky najit nastaveni nasobitele CPU ani voltage. V kolonce Frekvency Voltage mam moznost NASTAVENI PAMETI AGP ALE PROCESORU NIKOLIV,rad bych si proc. trochu taktnul mam athlon 2200xp+ ktery ma behat na 133MHz ale chtel bych snizit nasobitel a vyuzivat u nej frekenci 166MHz, zkousel jsem dokonce jen zvysit frekvenci na 150Mhz nebo 166mhz A PROCIK SE STALE HLASI JAKO ATHLON 2200XP+ 1,8GHz(1,6v), jinak ma sestava deska K7N2 bez int. graf., 1 x ddr 512MB 333MHz, grafika FX 5200, DPredem diky za rady

Standardní

Jak sem ti už psal v sekci AMD,vypiš zde ty položky v biosu menu Voltage/Freq....
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Standardní upresneni k desce

Dival jsem se jeste jednou na vsechny udaje o desce a ten muj MB je levnejsi verzi K7N2 L ma totiz oznaceni K7N2 VB,nemuze to byt tim? Ta polozka ktera by umoznila menit nasobitel tam vazne neni

Standardní

Tak o tom nic nevim že by bylo více verzí....-L.
    No ale jestli chceš tak mi nějakym zpúsobem pošli Bios co tam patří a já se ti na něj mrknu v Modbinu jestli ta položka není zakázaná zobrazovat.
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Junior Member
    Vliv
    262

Standardní Re: Problem s nasobitelem CPU u desky K7N2 L

Citace Původně odeslal perd
    Ahoj nemuzu v Biosu u sve desky najit nastaveni nasobitele CPU ani voltage. V kolonce Frekvency Voltage mam moznost NASTAVENI PAMETI AGP ALE PROCESORU NIKOLIV,rad bych si proc. trochu taktnul mam athlon 2200xp+ ktery ma behat na 133MHz ale chtel bych snizit nasobitel a vyuzivat u nej frekenci 166MHz, zkousel jsem dokonce jen zvysit frekvenci na 150Mhz nebo 166mhz A PROCIK SE STALE HLASI JAKO ATHLON 2200XP+ 1,8GHz(1,6v), jinak ma sestava deska K7N2 bez int. graf., 1 x ddr 512MB 333MHz, grafika FX 5200, DPredem diky za rady
    S toho si nic nedelej je nas vic ne se potom zase hlasi vždycky jako 2250 MHz i kdyz menim nasobic porad je stejne

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání