a to si vzal prosim ta kde? co totiz citam vsade skusenosti s napalovanim dvojrvstvovych DVD, tak ich praveze cita maloktora mechanika ci DVD player... hypoteticky ked zvladnu citat lisovane DL mali by zvladnut aj palene, hypoteticky... lisovane a palene je vsak dost rozdiel (teda ked to zrovna nie je myslim lite-on kde si vies napalit ze sa bude tvarit ako lisovane)...Původně odeslal Sasa
EDIT: inak prvy post v tomto threade je obecne pekna ukazka totalneho nezaujmu si cokolvek na inete najst, kedze vsetko naco sa pyta je zistene behom minut a preto by mal byt tym mojim FAQ doplneny ten stary a nech si to uz upravi kto chce, teraz tam dokopy nic nie je...
EDIT2 pre Voidvoid: Je mi jasne, ze si posthunter, ja som odpovedal k veci a len doplnil, ze ten 1. post je ukazkou totalnej lenivosti, kedze vsetky spomenute informacie o DL napalovani najde kdekolvek na inete behom minut, do buducna, mozes si prosim odpustit posty totalne mimo tema a radsej sa vyjadrovat k veci, len to tu zasieras osobnymi utokmi proti mne...