Citace Původně odeslal Levis_X
Myslim, ze mel na mysli, kdyz si chces ulozit stranku manualne. IE stranku ulozi a vytvori k ni adresar, do kteryho nahaze vsechny obrazky apod, zatimco Opera to ulozi vse dohromady, tzn. ten mišmaš
jo tak sorry, nepochopil sem myslim ze zmenit se to neda, nebo aspon nevim kde a to mam nastaveni celkem dost prolezly
Citace Původně odeslal cLiVe
1.Keď kliknem na nejaky obrazok zobrazi mi ho ale keď chcem isť naspäť neviem ako. Napr. ako tu keĎ som klikol na obrazok upravenej Opery. Proste žiadny krok späť ani späť...
presne jak rikal KtK, otevre se ti to v novym okne/tabu, takze samozrejme nemuzes jit zpatky, proste to okno zavri
Citace Původně odeslal cLiVe
2. AKo , kde nastavim aby Opera vytočila spojenie. Na to som neprišiel, musim vytačať ručne a potom zapnem operu.
S tim je v opere problem, myslim ze nejde nastavit, aby to opera vytacela automaticky
Citace Původně odeslal Khandar
Tak po prechodu z Opery 7.23 na 7.5 nastaly velky problemy... pri browseni (parkrat za hodku) opery hodi error a to tenhle "V aplikaci Opera Internet Browser došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže."

Nemel nekdo stejnej problem? nejaky napady co s tim? pekne me to sere
ja mel stejnej problem, jenze u opery 7.23 a po prechodu na 7.5 uz je to v pohode . operacni system - WXP