Citace Původně odeslal Braindead
jasne ze jo, ale podle me samsung 172X ma nejdotazenejsi TN panel. je asi momentalne nejrychlejsi a navic ma i celkem dobry uhly a podani barev je skvele (to byla vzdy prednost samsungu, drive ale chybela ta rychlost - myslim tedy u LCD).

k tomu designu: jasne ze neni nejdulezitejsi, ale stylovy, jednoduchy, stribrny, kovovy 1,5 cm silny (spis hubeny ) panel hodne potesi. teda aspon me docela jo. proto nechci o litr levnejsi 174T
Tohle musim potvrdit, vazne se povedl a to nerikam jen z toho, ze mi od vcerejska sedi na stole, ale z vlastnich dosavadnich dojmu. Ona ta rychlost sice nebude tech 16, ale spis to jde k 20ti, ale NEMAZE! Osobne jsem na barvy dost laik, ale oproti crt vazne markantni rozdil nevidim.

Ten ramecek jsem taky nejdriv tusil Alu a to by bylo vazne neco! Bohuzel to ale je takovy plastovy nic a navic se mi zda, ze prave ramecek je vazne nejhorsi dil na tomhle skvelem vyrobku
Proste nekde je mezi oba dily nepekna vule a treba prava strana mi neobepina panel uplne tesne Tohle taka ale muze byt problem meho kousku a nelze to brat vseobecne....Jo a nemam ani jediny vypaleny pixel a z toho jsem nesmirne potesem