Tak předek k Opeře a Firefoxu........., no, je to má první "www" stránka, a vytvořená za chviličku, tak se prosím nezlobte. Foteček mám plno, ale web prostor je poněkud menší. Chladič, pasiv, není od Zalmanu, ale Primecoleru, myslím si, že podle jedné fotky to jde bez problému napsat. V horní pozici je Nexus 120tka. Je zbržděna odporem ( 69 ohm ), na 12 V dělal průtok vzduchu přes mřížku hrozný hluk. ( V PC mám 5 ventilátorů od AC na 1100 ot.) Na pasivu jsem ventilátor od Primecoleru nechal. Je to o dost výkonější než samotný Nexus. Ventilátory, oba, nasávají vzduch z venčí, teplota je dost ovlivněna teplotou okolní. Otáčky Nexusu kolem 600 ot./min, otáčky Primecoleru 1800 ot./min. Chtěl jsem jít níž, z Primecooloerem....., no nede to. Sestavení vypadá asi tak, mřížka, plech case, gumová podložka, příruba ( zpracováno přítelkyně tatíkem ), alu hadice průměr (světlost) 106 mm, ventilátor Primecooler, pasiv Primecoler a XP 1700+ na 2,1 GHz (1,75V). Pro Dwarfus: Původně jsem chtěl mít za Alu hadicí jen ten pasiv z Primecooleru, ale teplota šla přes 50°C a 120tka na těch 12V společně s mřížkou byla dost hlučná. Hlučnost...........nízká, ale jak všichni víme, odhlučnění PC je vytloukání klínu klínem . Jen příkladek, jsem na takových teplotách, co zvládal Primecooler na 1800 ot. s XPčkem na 1,75 GHz a 1,4 V, a Primecoler na 1800 otáčkách je celkem tichý.