Existuje nejaky plu-in pro wap, ktery by mi dovolil prohlizet wap pomoci IE ve verzi 5? Dik
Existuje nejaky plu-in pro wap, ktery by mi dovolil prohlizet wap pomoci IE ve verzi 5? Dik
Sempron 2800+ @ 2,48MHz| AC freezer 64 | MB Gigabyte GA-K8NS Pro | 2 x 512 DDR@400 PQI | MSI nVidia GeForce 6600 DIAMOND | WDJB 160 GB | 410W Tagan | NEC DVDRW 4550
O ničem takovým nevim, ale při brouzdání po netu jsem narazil na tohle:
http://albert.wz.cz/wap.php
všechno s tim samozřejmě nefunguje...
...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...
Dik. Aspon neco. Asi pouziju naky normalni externi emulator no. Nevadi.
Sempron 2800+ @ 2,48MHz| AC freezer 64 | MB Gigabyte GA-K8NS Pro | 2 x 512 DDR@400 PQI | MSI nVidia GeForce 6600 DIAMOND | WDJB 160 GB | 410W Tagan | NEC DVDRW 4550
Opera umi normalne wapove stranky, nechces ji zkusit?
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Operu jsem kdysi dost pouzival, ale ty nove verze uz mi tolik nesedely. Treba uz to zlepsily, nevim, ale taky tem prudi reklama![]()
Ta reklama te tolik prudit nemusi, muzes prepnout na textovou verzi reklamy, nebo muzes treba operu "zakoupit"Původně odeslal Huncut
. Kazdopadne verze 7.5 je hodne "customizovatelna" a reklama se necha blokovat napr. pomoci nakeho firewallu.
Na tom ale nezalezi, ja sem ti chtel jenom napsat, ze Opera umi wapovy stranky, takze ji muzes pouzit a zaroven si vyzkouset, treba se ti 7.5 bude libit.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Ok, dik, me se libila opera v 6 kove verzi, jak prisla 7.0 tak me to nejak odradilo. Ale mozna zase vyzkousim. Dik.
Ja sem taky mel hodne rad 6. A pouzival jsem ji dlouho, byla g00d. Mas pravdu, verze 7.0x byly divny, a nestabilni, ale od 7.10 se to uz velmi zlepsilo, pak prisla rychlejsi 7.2 a ta byla uplne v pohode, ackoliv obcas (pri hodne obrazcich na strance) padala, no ale kdyz ti po spusteni otevre fsecko cos mel otevrene pred padem, tak neni co resitPůvodně odeslal Huncut
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)