Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 29 z 29

Téma: Zaseknutí PC při restartu

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

take si to mohl napsat do jednoho prispevku

deskou to byt muze, ale prosimte cimpak si meril napeti v siti? protoze sredni hodnota je fakt 230V ( +- *sqrt(2) > to je presne definovane. odchylky max 5% myslim stejne jako 50 hz max 5% ). pokud si to meril kvalitnim merakem na AC a dela ukazalo ti to tohle, tak v tom pripade bych hned posilal stiznost s informaci, ze mas na to svedky ( pozval si elektrikare ) a v pripade poskozeni jakehokoliv elektronickeho spotrebice budes nahradu vymahat na poskytovateli energie!

a z tohodle duvodu bych take rekl, ze tvuj zdroj jeden na hranici ucinnosti a proto to nestihaji ostatni komponenty.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Ja myslim ze je to deska. Mel jsem MSI via 133 a delalo mi taky zajimavy veci (obcas to totalne vytuhlo a musel jsem odpojit zdroj. kabel pockat asi 3hodiny a pak se to zase rozjelo). Tuhle desku jsem mel v revizi 1.0 a taky delala problemy. Kdyz jsem trochu zataktoval tak se deska proste obcas rozhodla ze neposlape a byl konec. MSi jsou divny stroje...
    Sempron 3000+ - Leadtek 6600GT - DFI Lanparty UT NF3 250GB

Junior Member Avatar uživatele Tuca
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal frostbite
    Výkon zdroje je 250W, zkusil jsem to FSB vrátit na 200Mhz ( Athlon je na 1,05Ghz)Napětí na AUTO(1.7V) a všechno to šlape v pohodě! Při FSB 266Mhz ty kondíky na desce nafouklé nebyly!Napětí jsem měl na 1.8V! A dělalo to pořád to samé!

Tim chces rict ze mas "nafoukle kondiky"? Pak se neni cemu divit. Mel sem same potize na PIII kdy mi po resetu tuhl komp vlivem spatnych kondenzatoru ktere se nafoukly az po nejake dobe. Pak prestal jit kompl uplne. Po jejich vymene bylo vse OK.
    ||

Standardní

Máš tam možnost odděleného taktování proc. a pamětí? Pokud ne, tak by paměti nemusely zvládat vyšší frekvenci. I ten zdorj je celkem slabota. Jinak bych se asi podíval po novém firmware

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání