Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 63 z 63

Téma: Kde sehnat chlazeí dusíkem ?

Standardní

Citace Původně odeslal Daniik
    Když dáte prst do kapalného dusíku, tak vám ho to nezmrazí, ale nejdřív to začně příjemně chladit, a pak zjistíte že máte kůži na prstu úplně spálenou. Kdysi, asi ve 12ti letech mi kapalným dusíkem vypalovali bradavice na noze Vůbec to nebylo nepříjemné, jak jsem z počátku čekal, spíše naopak.
    Na bradavice se ale používá trošku jinej ne?
    A64 3700+,Dfi-LanParty UT nF3 Ultra-D,Gigabyte N66T128VP,,Hitachi 160GB,CDRW,CD,Levicom VisiblePower 500W,Hyundai F790D,

Standardní

Citace Původně odeslal Krimi 2000
    Ještě k tomu Kryotechu:

http://www.tomshardware.com/cpu/19991020/index.html

Počítač se zapíná při teplotě -36 stupňů a stávalo to 2200 USD
    to je uz jemne povedane vykopavka dnes frci nventiv a vapochill, maju solidnu produktovu radu vybornych chladeni .. beznych
    MC
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal Bukyn
    Když dáte prst do kapalného dusíku, tak vám ho to nezmrazí, ale nejdřív to začně příjemně chladit, a pak zjistíte že máte kůži na prstu úplně spálenou. Kdysi, asi ve 12ti letech mi kapalným dusíkem vypalovali bradavice na noze Vůbec to nebylo nepříjemné, jak jsem z počátku čekal, spíše naopak.
    Jo člověče tak to ti nepovim, ale dusík to byl

Standardní

No ve zdravotnictví technickej asi nepoužívaj...to by ti asi příjemné nebylo...
    A64 3700+,Dfi-LanParty UT nF3 Ultra-D,Gigabyte N66T128VP,,Hitachi 160GB,CDRW,CD,Levicom VisiblePower 500W,Hyundai F790D,

Standardní

No ja by som povedal, ze dusik, ako dusik. Nemyslim si ze nejak prerabaju atomy dusiku v zdravotnictve
    Core 2 Quad Q8200 @ 3325MHz (1,28V) | Asus Maximus II Formula | Palit 9800GTX+ | 8GB A-Data 800+ EE | Noctua U12F | BenQ FP241W | Logitech MX518 | Logitech G11 | Logitech diNovo Edge

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Jasné že je to ten istý dusík. Nie je tam absolutne žiade rozdiel. Ja som kedysi robil na laserovom rezadle do kovu a do generátora aj na chladenie sme používali dusík čo brali aj do nemocníc. Žiadny iný ani v Linde do fliaš neplnili.
    Číselká sa počítajú

Standardní

Citace Původně odeslal Pret
    No ja by som povedal, ze dusik, ako dusik. Nemyslim si ze nejak prerabaju atomy dusiku v zdravotnictve
    Tak v tom případě teda jo..

Standardní

Hehe tekutej dusík.
    Sorry za OT,ale znam lepsi veci s dusikem.Treba takovej rajskej plyn N2O.Hehe toho mame na sale tuny.Sice nevim,jak by se to dalo vyuzit na chlazeni,ale mozek to chladi docela rychle
    Dum spiro, spero

Standardní

Citace Původně odeslal sodom
    Hehe tekutej dusík.
    Sorry za OT,ale znam lepsi veci s dusikem.Treba takovej rajskej plyn N2O.Hehe toho mame na sale tuny.Sice nevim,jak by se to dalo vyuzit na chlazeni,ale mozek to chladi docela rychle
    Tak to pust do motora skodovky 100 ... to bude OC
    Core 2 Quad Q8200 @ 3325MHz (1,28V) | Asus Maximus II Formula | Palit 9800GTX+ | 8GB A-Data 800+ EE | Noctua U12F | BenQ FP241W | Logitech MX518 | Logitech G11 | Logitech diNovo Edge

Standardní

když tady básníta jak máte dusík tam a tam.. potřeboval bych tak 20 litrů... nebo spíš na OC.. zatim se vzduchem to jeden p4 1.8@3.511... bez změny napětí za chvilku bude nová deska a ramky tak jdeme taktit.. ale budeme potřebovat dusík.

Senior Member Avatar uživatele Klon
    Věk
    37
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    Citace Původně odeslal Krimi 2000
    Ještě k tomu Kryotechu:

http://www.tomshardware.com/cpu/19991020/index.html

Počítač se zapíná při teplotě -36 stupňů a stávalo to 2200 USD
    to je uz jemne povedane vykopavka dnes frci nventiv a vapochill, maju solidnu produktovu radu vybornych chladeni .. beznych
    MC
    neskrachovala jedna z tech dvou firem
    e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
    Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.

Standardní

hm já nepotřebuju žádný chlazení jen dát vědět kde seženu dusík v severních čechách... okres louny

Standardní

Podívej se do tel seznamu a hledej firmu Linde. Nebo si zavolej do nejbližší chemičky a zeptej se tam
    Asus COMMANDO bios 803, Core DUO 6400 (3,5GHz, 440 FSB), Gainward 8800GTX, 2x Raptor 150 (RAID 0) + 400GB Seagate, 2GB DDRII Kingston 677, SATA Barča 400GB, EIZO 1931

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 04/2005 - Kde sehnat hřídel na Eheima 1048
    Založil sodom v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 10.05.2005, 16:41
  2. Kde sehnat Cu plech /co nejlevnejš/
    Založil jd_oizo v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 11.10.2004, 14:19
  3. Kde sehnat Hydor L25/30 (AQCool ne)
    Založil Luge v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 0