Asi mesic uz zkousim na 2. pocitaci W2k, i v minulosti uz jsem s nim mel co do cineni a nenachazim v nem prakticky zadne vyhody, ktere bych mohl nejak vyuzit. Naopak je mnohem objemnejsi, tim padem zbytecne zabira misto na disku, ma ruzne zbytecne sikany, kterych nevim, jak se zbavit, mam ten dojem, ze je i pomalejsi, zkratka rad zustanu pri svem starem dobrem osvedcenem W98. Az na jednu jedinou vec, a to je Notepad, ktery hodne pouzivam a ktery je jednak v W98 omezen teoreticky na 64 kB textu, v praxi casto zarazi uz okolo 30 kB a navic ma jen funkci hledani, ne vymenovani textu. V W2k je co do delky textu neomezeny a replacovat umi - oboje by se mi moc hodilo. Jenze jen tak vzit notepad.exe z W2k a vetknout ho na misto stejnojmenneho programu v 98 nejde - hlasi okamzite chybu "The NOTEPAD.EXE file is linked to missing export COMDLG32.DLL:PrintDlgExW". COMDLG32.DLL je v obou systemech, v 98 je ve \windows\system, v 2k ve \windows\system32, kterazto slozka v 98 existuje taky. Vyzkousel jsem oba soubory vsemozne v tehle slozkach prokombinovat (notepad.exe z 2k a COMDLG32.DLL z obou systemu ve slozkach \windows, \windows\system, \windows\system32), nicmene bez uspechu porad stejna chybova hlaska.
Pokousel se nekdo uz o neco podobneho a s uspechem? Musi se snad neco zmenit v registrech nebo primo v danych souborech nebo k tomu pridat jeste neco navic? Neco s tim PrintDlgExW?