Stránka 1 z 4 1234 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 98

Téma: ATI do **** vy****** drivers

Senior Member
    Vliv
    280

Standardní ATI do **** vy****** drivers

Chcem aby nesekal 3dmar2003 ... musim dat plocha, advanced, troubleshooting, a znizit hw akceleraciu... aj niektore hry prestanu takto blbnut. ALE! pridem o akceleraciu priesvitnych okien, o HW kurzor... takze hra uz neseka ale nemam jaksi krizik a okna vo win zase sekaju a zatazuju zbytocne procesor.
    ATI nevedia spravid driver, su to k*k*ti, male deti.
    To snad ani nie je mozne. S voodoo3, nvidiou nikdy ziaden problem a co mam ati 3 mesiace tak nic nejde normalne... no povedzte je mozne aby som mal 40fps v cs? na mojej karte... doska kt133a, 1300mhz cpu.
    Dalsia vec, pustim cachemana, idem si nastavit cache na Maximize throughput for file sharing a pozeram help:

The Disk Cache gets a higher priority with this preset. It should be the best for file servers and workstations with very high I/O activity.

Do not use this option with ATI Catalyst drivers! (There is most probably a bug in these drivers creating instability with this setting).

Co je to za vyje**** driver ze zacne padat ked zmenim diskovu cache.
    Nech mi toto pekne vysvetlia ti k*k*ti z ati. btw. ta vec so sekanim 3dmarku je uz dlho znama (cca rok tusim) a este to nedokazali opravit.
    A dalsia debilina je ze krystalovy obraz ati... taky isty ako manli geforce.
    Takze akoze vykon dobry, ale to je asi tak vsetko. Mna dost stve ked musim restartovat pc koli gpu recover a inym dristom. Nemozem si nastavit cache, nemam hw kurzor a okna atd.
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

asi spis nez sem bys tohle mel poslat na support linku ati nebo si vybrat jinou, konkurencni znacku . podle tvyho podpisu mame v zasade stejnou sestavu a zatim s tim nemam problem, po vypnuti vpu recover
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Senior Member
    Vliv
    301

Standardní

2THX: ked chces mat dobry obraz, tak musis mat aj dobry monitor.
    okrem toho tomu neprida ani... ManLi... ked mas aj monitor podobne kvalitnej znacky tak nemas sancu zistit

Senior Member
    Vliv
    280

Standardní

mam nec FE770 plochy clear flat... a nejake obrovske rozdiely som nepozoroval. Napr. taka s3 to je uz nieco uplne ine... mam taky dojem ze malni karty so zlym obrazom boli iba radeony, pretoze som mal uz dva rozne manli gf2mx400 a obe boli ok. A oproti ostatnym ktori mi tu tvrdili ze ta ati co mam teraz ma krystalovo cisty obraz a manli rozmazany som pozoroval iba minimalne rozdiely....
    A z linky podpory mi napisu ze to je problem cachemana...
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Senior Member minceVIP Avatar uživatele sisi
    Vliv
    294

Standardní Re: ATI do **** vy****** drivers

Citace Původně odeslal THX_Corp
    Chcem aby nesekal 3dmar2003 ... musim dat plocha, advanced, troubleshooting, a znizit hw akceleraciu... aj niektore hry prestanu takto blbnut. ALE! pridem o akceleraciu priesvitnych okien, o HW kurzor... takze hra uz neseka ale nemam jaksi krizik a okna vo win zase sekaju a zatazuju zbytocne procesor.
    Co vsetko si predtym skusal, nez si prisiel na tento fix?
    ATI nevedia spravid driver, su to k*k*ti, male deti.
    Iste chapes, ze s tymto tu nikto nic nemoze spravit. Kazdopadne, predstava malych deti programujucich drivery je vcelku zabavna...
    To snad ani nie je mozne. S voodoo3, nvidiou nikdy ziaden problem a co mam ati 3 mesiace tak nic nejde normalne... no povedzte je mozne aby som mal 40fps v cs? na mojej karte... doska kt133a, 1300mhz cpu.
    Pozri, ked si vazne tak strasne nespokojny, tak preco si neulahcit zivot, zbavit sa tej karty a kupit si nieco lepsie u konkurencie?
    Dalsia vec, pustim cachemana, idem si nastavit cache na Maximize throughput for file sharing a pozeram help:

The Disk Cache gets a higher priority with this preset. It should be the best for file servers and workstations with very high I/O activity.

Do not use this option with ATI Catalyst drivers! (There is most probably a bug in these drivers creating instability with this setting).

Co je to za vyje**** driver ze zacne padat ked zmenim diskovu cache.
    Nech mi toto pekne vysvetlia ti k*k*ti z ati. btw. ta vec so sekanim 3dmarku je uz dlho znama (cca rok tusim) a este to nedokazali opravit.
    Asi by si mal tieto vyhrady naozaj adresovat priamo ATI. Neviem ako si nato s anglictinou, ale vcelku verim, ze nejaky ten ohnivy mail by si dal dokopy.
    A dalsia debilina je ze krystalovy obraz ati... taky isty ako manli geforce.
    Ak je to naozaj take zle, nechapem preco si to hned v prvy den nereklamoval...
    Takze akoze vykon dobry, ale to je asi tak vsetko. Mna dost stve ked musim restartovat pc koli gpu recover a inym dristom. Nemozem si nastavit cache, nemam hw kurzor a okna atd.
    Ako Ti uz pisal riksa, ta Tvoja zostava vyzera OK. Vcelku sa divim, ze mas tieto problemy. Skus sa teda namiesto nadavok rozpisat o tom, co vsetko si uz skusal v suvislosti s riesenim tychto problemov.
    mam nec FE770 plochy clear flat... a nejake obrovske rozdiely som nepozoroval. Napr. taka s3 to je uz nieco uplne ine... mam taky dojem ze malni karty so zlym obrazom boli iba radeony, pretoze som mal uz dva rozne manli gf2mx400 a obe boli ok.
    Mam to chapat tak, ze ten Radeon ma viditelne horsi obraz ako GF2 MX?
    Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400

Senior Member
    Vliv
    280

Standardní

Takze zhrniem moje problemy, ale nie len moje, ale aj bratove, pretoze ten mal tie iste problemy (aj ked nie mozno vsetky tie co ja) a ma podobnu zostavu.
    Takze moj komp v popise, bratov taky isty, ale nf7-s, 2400mhz, R9700pro. Ja mam omegy, on ma orig. catalyst.

Raz z nicoho nic po case zacalo vsetko sekat - aj cs, co som bol dost prekvapeny. Pustil brat 3dmark03 a skore z 5500 ->2900. Tu na fore som si nasiel par threadov o tom ze to sa proste stava a treba reinstall win. OK pomohlo to, ale zase ma nebavi reinstallovavat stale windows, zabera to dost casu. Samozrejme ze som skusal take veci ako vypnut v biose fastwites, agp 8x, appreture size a pod., nepomohlo.
    Sekanie 3dmark03: ide to takto - uplne plynule, 40fps a potom zrazu sek, 3fps a potom zase 40fps a zase sek... skore (u mna) 4200. Opat som pouzil forum a som sa docital ze treba stiahnut v troubleshootingu hw akceleraciu o 1. OK problem sa vyriesil. Takyto isty problem (a aj take iste riesenie) som riesil na sapphire radeon 9600 a radeone 9000. V poslednom pripade vsak sekala hra, po znizeni hw akceleracie sekanie prestalo, znizol vsak hw kurzor...
    Samozrejma, stracam hw akceleraciu priesvitnych okien.
    Rad by som vedel nejake ine riesenie tohto problemu, hodilo by sa urobit tu nejake faq...

Dalsia vec: od neviem ktorej verzie driveru sa mi stava ze po par alt+tab z cs do win a naspat sa zasekne pc. Ak mam zapnute gpu recover, zobrazi sa hlaska, niekedy ani nie, len corrupted obraz (cierna obrazovka, cez nu fialove ciarky, cervene bodky a pod, ale toto robilo iba s jednou verziou drivera, ine verzie rovno resetnu komp). Ak nezapnem gpu recover, tak sa to rovno sekne. Po resete hodi winXP hlasku ze hardware ATI radeon 9500 sposobil zaseknutie systemu ze si mam overit funkcnost a je tam moznost poslat report do ati... samozrejma asi 6x som ho uz poslal.
    Toto vobec neviem ako opravit. Niekedy to robi, niekedy nie. Ak dam inu verziu driverov, ta ma zase nejaku inu chybu.

Momentalne sa mi stalo asi to co sa obcas stane, ze sa nejak pokazi driver a vsetko ide velmi pomaly: oplenGL, d3d tiez. Predtym sa to stavalo tak, ze ked sa pokazil opengl, aspon d3d isiel dobre.
    Momentalne mi ide cs max 40fps a inac totalne seka. Nie je rozdiel medzi d3d a openGL.
    A najma nemienim koli tomu reinstalovat win. Bol by som rad, keby mi niekto poradil riesit tento problem. Teraz velmi nemam cas znova skusat fastwrites (momentalne mam najnovsie omegy, agp4x a fw off) atd. (mam teraz kt133a, 124mhz fsb -> nizsia freq. agp, bohuzial na 133 mhz ani na 100 to nepojde, 100 nemozem vybrat, 133 resetuje komp, ta doska co mam teraz pozicanu je pokazena (epox sa mi pokazil, je v reklamacii))

K tym driverom: tato vec - sekanie v 3dmarku je uz dlhsie znama, co som zistil z datumov threadov v ktorych sa to pisalo. Doteraz nie je opravena.

Povodne som sa rozhodoval medzi tymto radeonom a fx5900... lutujem teraz, pretoze ten rad. som si kupil iba koli nizsej cene, a to som ratal s vratenim dph, ktore este stale nemam.... (a ani tak skoro mat nebudem lebo citujem "ucetni je na dovolene")

To ze budem adresovat ati ze nejaky program nejde s ich driverom... to snad uz davno vedia, ale napisem im. Zatial som vsak nepozoroval ziadnu instability, vzhladom na to ze to mam aj tak uplne dosahane, este som nic nehral a nic nie je hratelne lebo to mam takto dosahane.

Ad. obraz: tu na fore ati je niekolko fanatikov (tusim likedy, uz tu bol jeden thread ati vs nvidia radenie pri kupe kde nakoniec vyslo najavo ze ten rozdiel nie je az taky ako to popisoval spominany autor), ktori tvrdia ze ati ma lepsi dac prevodnik a tym padom vzdy lepsi obraz.
    Tuto kartu co mam mozno ma o 5% -10% lepsi obraz ako gf2, kazdopadne som nepozoroval ziadne radikalne rozdiely ako tu par ludi popisuje.

Moja zostava je trocha divna, doska ma dva nafuknute kondenzatory, z toho jeden je prasknuty a druhy vytiekol (ako ked vytecu baterky), preto musim mat 124fsb a 1,3v na cpu aby to slo.

Tak, dufam ze mi niekto rozumny poradi co mam robit aby som uz nemal dalsie problemy, pretoze skratka nech mam akukolver verziu driverov, tak stale sa vyskytne nejaky problem. Najcastejsie sa vsak stane ze sa najprv. kazi openGL v cs a potom aj d3d. To ci opengl blbne aj inde neoverujem, ale ked zblbne d3d tak to blbne vsade.

Ked to vsak porovnam s nvidiou, kde som vybral gf2 von a dal tam fx5200 hodil novy driver a vsetko islo ok, tak ked som naposledy vyberal gf2, tak radeon s novym driverom nesiel v poriadku...

Prave som dokoncil directdraw test v dxdiagu, cez okno so sustednymi stvrocami mi preblikovali smajliky z fora.

EDIT: tak som si pobrowsil ati forum a pozeram ze tu nie som sam kto ma s radeonom a CS problemy, obdobne je tu thread o vietcongu... (na fx5200 isiel ok)
    EDIT2: http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...er=asc&start=0 - toto je thread kde sa rozobera kvalita obrazu
    A potom tam bol este jeden o tom, ze ci ati alebo nvidia ma lepsi tvout, kde bolo tvrdene ze ati ma lepsi... ale niekde na pctuningu alebo svethardware bolo prave porovnanie... a tam sa im zdala nvidia trocha lepsia.
    EDIT3: tu sa rozobera tvout: http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=51567
    ...svethw momentalne nejak nejde aby som nasiel ten clanok
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Member Avatar uživatele Loque
    Věk
    41
    Vliv
    280

Standardní

No koľko ty máš problémov s tou kartou som ja nemal s celým kompom za 5 rokov...
    By som na tvojom mieste porozmýšal, či máš dobrý zdroj, či tá doska nepracuje na hranici možností - môže poškodzovať súbory alebo zápisy do registrov vplyvom kolísania napájania a podobne, či nieje vadná samotná karta, najlepšie je vyskúšať ju v inom PC alebo vymeniť dosku za úplne inú (VIA sa mi nezná ideálne riešenie)
    môžem k tomu povedať len toľko, že ja mám R8500, kamoš R9000Pro, ďalší R9500@9700 a všetky idú bez problémov. Samozrejme sa občas objaví nejaký ten bug v hrách ale zo skúsenosti viem, že skôr na DX8 kartách (8500,9000) a rada 9500-9800 je na tom oveľa lepšie
    Treba taktiež pouvažovať, či nieje chba aj medzi klávesnicou a stoličkou...
    Intel E4500@ 3,1GHz, ASUS P5N-E SLI, 2GB DDR2 800 Kingston HyperX 4-4-4-13, HDD Hitachi 7K250 120GB + 120GB WD + 250GB Seagate 7200.10 + 80GB Maxtor, GF8800GTS 640MB, DVD+RW NEC ND-7173, SB Audigy2 ZS, Skystar2, Enermax Liberty 500W, Thermaltake XaserIII V2000 Aluminium, Samsung SyncMaster 226BW 22'', Koss Porta Pro, Creative M80 speakers.

Senior Member
    Vliv
    301

Standardní

presne tak, cely komp na howno a najlepsie je to zvalit na ati.
    Ja som zjaden z tvojich problemov nikdy nezaregistroval.
    Okrem toho CS, ale ten nehravam.

Standardní

Tak prvni vec k chipsetu,KT133(a) jsou lamersky chipsety a ty navic provozujes sbernici na 124fsb tzn ze mas zvysenou frekvenci agp a pci a to se tomu radeonu vubec nemusi libit,dost lidi tu rika,ze zvysena agp radeonum nesvedci a pci zas ovlivnuje chovani disku.Takze to nejdriv otestuj na 100fsb kuli frekvencim.No pak jestli mas dost silnej zdroj,aby to utahlo celou sestavu.
    Dale ten Duron je k radeonu desne slaby,ja na svym mam v CS fps drop na nekterych mapach taky,protoze CS je o CPU a ne o grafice(pokud nepocitam smoke).Idealni reseni by bylo zahodit tudle desku i s cpu a zainvestovat do neceho novejsiho(barton2500+ a 200 fsb deska)

Senior Member
    Vliv
    280

Standardní

Lenze ja som tie iste problemy mal aj na epox 8rda+ a nezda sa mi ze by som mal dosahany komp... najma nie ked ide 2 tyzdne v kuse bez resetu ale potom pocas hrania vyskoci take okienko ati gpu recover a musim resetnut. Ved sa pozrite na toto forum: dost vela threadov s rovnakymi problemamy tu je, najma cs, vietcong....
    Navyse kym som mal fx5200 nemal som jediny problem. Az zmena za radeon si vyziadala reinstall, dovtedy som mal rok stary win a vse islo v poriadku.
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Senior Member
    Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal Asmoo
    Tak prvni vec k chipsetu,KT133(a) jsou lamersky chipsety a ty navic provozujes sbernici na 124fsb tzn ze mas zvysenou frekvenci agp a pci a to se tomu radeonu vubec nemusi libit,dost lidi tu rika,ze zvysena agp radeonum nesvedci a pci zas ovlivnuje chovani disku.Takze to nejdriv otestuj na 100fsb kuli frekvencim.No pak jestli mas dost silnej zdroj,aby to utahlo celou sestavu.
    Dale ten Duron je k radeonu desne slaby,ja na svym mam v CS fps drop na nekterych mapach taky,protoze CS je o CPU a ne o grafice(pokud nepocitam smoke).Idealni reseni by bylo zahodit tudle desku i s cpu a zainvestovat do neceho novejsiho(barton2500+ a 200 fsb deska)
    Nene, praveze mam znizenu freq. agp. Najprv citaj co pisem... pisal som ze na 133 to nejde - teda resetuje sa, 100mhz ani nemozem nastavit, lebo doska detekne cpu so 133mhz fsb. Mam athlonXP, ale momentalne na 1300mhz, inac viz. popis. Zdroj mam 350W, zvlada to v pohode.
    Bratovi to sem tam rovnako sahne na 400W enermax zdroji a R9700pro - skratka zacne cs sekat a po case aj d3d a vtedy ide 3d2003 ->2900~3050 skore, ale seka. A seka vsetko. Skratka 0,8s to dava 100fps a potom na 0,2s sek.
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Standardní

Nene, praveze mam znizenu freq. agp. Najprv citaj co pisem... pisal som ze na 133 to nejde - teda resetuje sa, 100mhz ani nemozem nastavit, lebo doska detekne cpu so 133mhz fsb.
    nemas ji snizenou pri 124fsb ti jede agp na 82mhz pri 100fsb/133fsb kt133a ti jede na normalnich 66mhz rika se tomu delicka tak tu moc na ati nenadavej mojim bejvalejm r9700 se moc nezamlouvalo uz okolo 70mhz
    velká bedna pod stolem s C2D a ATi....

Senior Member
    Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal zap
    Nene, praveze mam znizenu freq. agp. Najprv citaj co pisem... pisal som ze na 133 to nejde - teda resetuje sa, 100mhz ani nemozem nastavit, lebo doska detekne cpu so 133mhz fsb.
    nemas ji snizenou pri 124fsb ti jede agp na 82mhz pri 100fsb/133fsb kt133a ti jede na normalnich 66mhz rika se tomu delicka tak tu moc na ati nenadavej mojim bejvalejm r9700 se moc nezamlouvalo uz okolo 70mhz
    AGP mi bezi na 62mhz, pci na 31, v biose mam nastavenu delicku 1/4. Totizto doska si ju akosi nastavila sama po detekcii 266mhz fsb cpu a neda sa zmenit. Znizenim freq. fsb som teda aj znizil freq. agp. Snad by to nemalo az tak vadit. Pci sietovke to nevadi.
    Sandra a ine progs. tiez pisu 62/31mhz.
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Věk
    41
    Vliv
    280

Standardní

A nepoužívaš nejaký divný software? Nejaký antivír alebo taký soft čo do všetkého šahá? A všetky tie dosky čo si skúšal majú via chipsety, lebo ak áno, tak už ďalej ani nič nepíš...
    Intel E4500@ 3,1GHz, ASUS P5N-E SLI, 2GB DDR2 800 Kingston HyperX 4-4-4-13, HDD Hitachi 7K250 120GB + 120GB WD + 250GB Seagate 7200.10 + 80GB Maxtor, GF8800GTS 640MB, DVD+RW NEC ND-7173, SB Audigy2 ZS, Skystar2, Enermax Liberty 500W, Thermaltake XaserIII V2000 Aluminium, Samsung SyncMaster 226BW 22'', Koss Porta Pro, Creative M80 speakers.

Senior Member
    Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal loque
    A nepoužívaš nejaký divný software? Nejaký antivír alebo taký soft čo do všetkého šahá? A všetky tie dosky čo si skúšal majú via chipsety, lebo ak áno, tak už ďalej ani nič nepíš...
    No, ty by si si tiez mohol precitat co som pisal.
    Mal som epox 8rda+ (brat ma nf7-s). Kt133a mam lebo sa mi epox pokazil a teraz je na reklamacii. Ziadne divne softy nemam.
    A ako vidim nikto mi zatial nevedel poradit, ako odstranit tieto problemy.
    Inac mam to akoze chapat tak ze na via chipset akoze ati nepojde?
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Věk
    41
    Vliv
    280

Standardní

no mám také skúsenosti,že na via chipsetoch nejde poriadne nič... Možno máš práve takú kombináciu komponentov, že to jednoducho nejde. Ty ako čítam, máš očividný odpor voči firme ATI. Ja to môžem o sebe povedať na firmu nVidia (ked na nvidia karte klesne fps pod 60 v hrách, tak hry získaju "latenciu" a stanú sa nehrateľné, ATI takýto problém nemá).
    V každom prípade by si mal skúsiť tú kartu v inom kompe, aj na dlhší čas, že ako sa bude správať, ale je mi podozrivé, keď ty aj tvoj brat máte podobné problémy a ja a moji známi ich nemajú, asi používate predsa len nejaký podobný software alebo hardware, ktorý je možno problémový, porovnaj objektívne obe zostavy a zisti čo je na nich rovnaké (vrátane softwaru) a to môže byť zdroj problémov. Viac teraz poradiť neviem.

Senior Member
    Vliv
    280

Standardní

Akoze nic proti, ale ta latencia je blbost. Na vante mi islo cs lepsie ako teraz.... (az na ten smoke)
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Věk
    41
    Vliv
    280

Standardní

No viíš, ty nemáš problém s latenciou a ja mám, skúšal som Gf2MX, GF4MX440, GF4Ti4200 ... a robia to všetky so všetkými drivermi a nielen u mňa.

Standardní

Silent Hill 2 + Catalyst 4.5

|Barton 2500+ | MSI RX9800Pro | PQI 2x256 MB DDR 333MHz| Epox 8RGA+| Mon: iiyama HM703UT Vision Master Pro 413| HDD: 200 GB WD ATA133 7200ot, 40 GB WD ATA100 7200ot, NEC4510| KME400Watt zdroj|Trumatic L4030 (laser cuttting)|

Standardní

Citace Původně odeslal Entita
    Máš vypnutý AA a AF? přesněji nastavený na application preference?
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr
    Máš vypnutý AA a AF? přesněji nastavený na application preference?
    To je tim, ze jak maniaci instalujete furt novy catalysty,ja jedu na 4.1 a nemam ani jeden problem v ani jedny hre.

Standardní

2Spajdr:
    Ked mam Application preference tak je obraz akoze OK aj ked na ho.....
    Ono normal v hre je tma (obraz je OK) a ked zapnem lampas tak je stale tma (obraz stale OK)

Ked zapnem AA, AF je pri vypnutom lampasi obraz OK a ked ho zapnem tak je to take ako na tom obrazku.

Podobne AA, AF blbne aj v Splinter Cell 2: PT ked to zapnem tak vsetky svetla presvitaju cez stenu.

Skusal som aj nove Omega ovladace ale tam je to to iste.
    Este mozno skusim DNA a mozno starsie Catalyst a potom Radeon leti von oknom, ATI sucks.

2OBR: Nie som ziadny maniak, kupil som ATI Radeon nainstaloval k nemu prislusne ovladace a je to na hov...
    |Barton 2500+ | MSI RX9800Pro | PQI 2x256 MB DDR 333MHz| Epox 8RGA+| Mon: iiyama HM703UT Vision Master Pro 413| HDD: 200 GB WD ATA133 7200ot, 40 GB WD ATA100 7200ot, NEC4510| KME400Watt zdroj|Trumatic L4030 (laser cuttting)|

Věk
    41
    Vliv
    280

Standardní

Ja si myslím, že väčšinou je problém medzi stoličkou a klávesnicou. Prečo ja nemám také problémy, prečo iní čo poznám nemajú také problémy? Lebo niekto sa chce vyvrcholiť na nejakú firmu a tak hladá nejakú chybu až kým ju nenájde a potom je z toho celý mimo, že aký shit to kúpil. Možno keby sa dotyčný zamyslel sám nad sebou, by sa mohlo všetko vyriešiť. A keď sa občas vyskytne niekde nejaký bug, tak treba hru odložiť a za chvíľu vyjdú nové ovladače, ktoré to opravia alebo bude nejaký patch. občas pomáha aj prečítať si readme súbor k hre...
    Týmto som nikoho nechcel uraziť ale bohužial je takáto situácia

Senior Member minceVIP Avatar uživatele sisi
    Vliv
    294

Standardní

Podobne AA, AF blbne aj v Splinter Cell 2: PT ked to zapnem tak vsetky svetla presvitaju cez stenu.
    V Spliner Cell sa s MSAA mozes rozlucit... tak ako je to naprogramovane to fungovat korektne nikdy nebude.

EDIT: Silent Hill dtto...
    Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400

Standardní

2Spajdr:
    Ked mam Application preference tak je obraz akoze OK aj ked na ho.....
    Ono normal v hre je tma (obraz je OK) a ked zapnem lampas tak je stale tma (obraz stale OK)

Ked zapnem AA, AF je pri vypnutom lampasi obraz OK a ked ho zapnem tak je to take ako na tom obrazku.

Skusal som aj nove Omega ovladace ale tam je to to iste.
    Este mozno skusim DNA a mozno starsie Catalyst a potom Radeon leti von oknom, ATI sucks.

2OBR: Nie som ziadny maniak, kupil som ATI Radeon nainstaloval k nemu prislusne ovladace a je to na hov...
    AF nemůžeš použít u Silent Hill 2, to je prostě omezení engine. Jestli ti vadí zuby, tak si tam hoď vyšší rozlišení a máš klid
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání