Citace Původně odeslal FlashedBrain
Citace Původně odeslal tiktak
Copak jak to vypada, ale jak ten lampac hraje?
Hmm, hraje, kupodivu i hraje .

No, celkem nemám moc možnost s ničím velice srovnávat (můj jedinej zesák DENON je klasika bipolár tranzistor, hluchátkovej zesák je na tom, kromě toho, že je v Ačku a na celkem nic moc součástkách, nějak podobně), další zapojení, který jsem zkoušel, bylo 2x10W Ačkový EL34 podle p. Hlavy. Ale kdyže se to vezme, krmím to, ostatně jako všechno ostatní z kompu mojí hw moddnutou (vyměněný všechny operáky za Analog Devices AD8620) EgoSys WT192X, bedny jsou homemade 200l třípásmovky na TVM reprákách (asi zatím nejslabší článek, ale nějakou dobu budou ještě muste vydržet) - takže, tenhle lampáč dost přidal na basech a trochu zaostává ve výškách, jinak klasický lampáčový zkreslení, prostě pohodička pro klasiku, Anime Soundtracky, NewAge, moje oblíbený čínský/japonský popový záležitosti (Faye Wong ... ), celkem nic moc pro moji rozsáhlou metalovou sbírku, podrobnější hodnocení nechám, až si pustím jeden kanál přes ten lampáč a druhým nakrmím toho DENONA, ale už teď můž říct, že toho vynaloženého úsilí rozhodně nelituju .
...aaa vvvo tttooom ttoo jee, delat si radost... at delame, co delame...