Citace Původně odeslal eRTY
Citace Původně odeslal Stoobi
Tady je jeden problém...každej prostě považuje za perfektní nástroj Dremel, ale co je Dremel? Dremel je jen značka jako např. Narex, a to co tady každej považuje za originál Dremel je normální přímá bruska, kterou vyrábí mnoho a mnoho firem za dost nižší cenu...

To je celý, já mám nějakou neznačkovou přímou brusku za 400,- a je super, a co se týče vrtačky na místo ní, to je blbost...vrtačka je moc velká a těžká, s ní se nedá tak dobře pracovat, ale je pravda, že se bez ní člověk taky neobejde...nevýhodou přímý brusky je prostě malý sklíčidlo...
Každý nástroj má svůj účel. Malé sklíčidlo není nevýhoda, je to prostě tak udělané,aby celý nástroj splnil svůj účel (modelařina, jemné práce). Podle mě to bohatě dostačuje, na větší práci si vem normální vrtačku.
No jasně, s tím plně souhlasím, tak jsem to taky myslel...prostě mě přímá bruska stačí...a když tam potřebuju dát něco většího, tak si vezmu vrtačku, většinou když je úpotřeba něco většího, tak ta neohrabanost vrtačky nevadí...ale bez tý brusky si teď práci nedokážu představit...před chvíli jsem s tím dělal díru do vypalovačky a zabrušoval plexi a je to prostě nádhera...