Ahoj neni to sice to same jak tady lidi psali prede mnou, ale nechce se mi zbytecne zakladat novy thread.

Mam Epoxe 8RDA3+ asi mesic protoze toho staryho r1.1 mi vyreklamovali kvuli tomu ze veskere aplikace na nem padaly, od IE az po 3dMark. Vetsinou vyjezd do oken, somovolny reset nebo modra smrt.

Prisel mi zpatky novy r 3.1, ale od zacatku s nim mam problemy u zvuku nikdy predtim to nedelalo(rev 1.1). Treba kdyz posloucham hudbu ve winampu, nebo cucim na nejaky flm a na icq mi nekdo zaklepe ze je online, popripade jako druha varianta se treba ozve nejakej ten zvuk ze stahovani bylo dokonceno, tak se mi strasne zacne sekat obraz i zvuk(video) zvuk winamp. Je to sice blbost, staci se dat away a problem je pryc protoze nikdo neklepe apod, ale stve me to. Vyzkousel sjem vsechny mozny druhy ovladacu a uz nevim fakt co s tim.

Jo a dalsi vec je ze ma 3,3V vetvi mi to ukzuje permanente 2,6+ - 0,01V To sam to ukazovalo kdyz jsem mel tu rev 1.1 Ale kdyz byla deska na reklamaci a mel jsem pujcenyho Biostar s nForce2 tj tim samym cipsetem tak vsechny hodnoty byly ukazovany korektne.

Nesetkali jste se teda nekdo uz alespon s jednim z techto problemu Diky moc predem za pomoc.