Citace Původně odeslal Loki12
Citace Původně odeslal Vlada
Ta karta je peknej shit a jeste predrazenej sklonovali G2 a G3 a G4 a nic z toho je to smejd takze nikomu neschazi. Opravdu kupovat jakoukoli g4 MX je k nicemu but ati radeon nebo G4 ti
a zase vyrok jedneho co asi ma doma tlaciaren na bankovky alebo sa o nic ine nestara ako len cpat peniaze do PC.

Ja si na moju MX stazovat nemozem a ani nebudem. Verim ze pri Ti by som mal v marku 12000 bodov(mozno) a pri radeone podobne. Ale ja sa mozem na nejaky ten pixelshader vyprdnut, antialiasing nepustam, FSAA uz ani neviem co je a anisoptricke (alebo co toje a ako sa to pise) filtorvanie ani neviem ako vyzera - kaslem na to.
Ja sa pri hre bavim a nie onanujem nad farbami a "neostrymi" hranami. Hra moze mat aj neviem ake graficke efekty ale pokial bude nudna alebo nehratelna tak si to aj tak nikto nekupi. (vid CounterStrike)

a ruku na srdce naco si hlavne kupujeme graficke karty. na hry.

je pravda ze kupovat MX460 je trosku zbytocne ale nenavazuj sa tu do MX verzii, mal som zatial vzdy len tie "horsie" verzie kariet
TNT2M64, GF2MX400, GF4MX440 a vzdy mi to stacilo.

Este raz nie kazdy ma prachy na hluposti - a PC urcite hlupost je, a zrut financii a casu - pokial sa nim nezivis ale tom pripade ti to o niecom inom ako od grafickych kartach.
Ale Loki za ešte lepšiu cenu ako GF 4 MX su RadeOnITY 9000 a 9000PRO . A su to slušne karty . porovnanim s GF4 MX Direct 8.1kove !!!