Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: WD 80GB sata a roz0bombardova partition

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní WD 80GB sata a roz0bombardova partition

Zdarvim mam maly probs..

nekdy v unoru jsem rozjizdel komp:MSiKT6 V-LSR,VIA KT600,2500+BArton,512MB 400MHz ram,WD 80GB sata(NTFS)..atd..pod WIN XP+SP1
    po dvou tydnech chodu najednou nenabootoval-po nejakem zkoumani jsem zjistil ze na partion je strasna spousta chyb(Lost cluster)!!Kdysi mi tohle udelal nestabilni ramka aproto jsem Tetstnul ramku-vporadku,disk taky vporadku..Tak jsem smazal parition,flashnul posledni bios nainstalil znovu Wokna,zapatcheval je nahral posledni drivery a trada..vse chodilo v poho..nejednou vcera po trech mesicich uplne stejny stav-komp nenabootoval a partition rozbombardovana jak plaz v normandii..NEvite nekdo co stim??predem dik za rady..

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

hmmm tak clovece pokud nejedes na vyssi FSB tak bych videl problem prave v SATA. zkus si vyhledat ohledne SATA veci tuna ( resil to hlavne svaca ), protoze nektere biosy pro SATA radic byly mirne receno nepouzitelne.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

prave ze je to kancelarsky komp a takze je tam defaultni fsb166..dik za radu..kouknu se..

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

nakonec jsem to spravil,pustil jsem na to posledni dldiag:jenom vyplivl errors repaired..a nabootoval jsem..pak jsem updatetnul nove sata ovladace.. uvidime..zatim to sviti

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání