Citace Původně odeslal Pirs
Citace Původně odeslal Radek-B
Pro vyrobce:
Ja navrhuju vyhradit par veci co jsme delali a kdo bude mit zajem , a vsichni o nem budeme vedet , ze neco vi a zna , tak mu to posleme a muze se hrat s testama. Pro mas to bude mit prinos , ze se bude dat dopilovat , treba technologie upnuti , nebo vubec , konstrukce bloku.
jsme tu tusim uz 4-ri co jsou schopni neco udelat , to uz se da.
Kdo je pro ?
((Ad testy na pc-tuning// ja se taky vymlouvam , ze nemam cas, protoz eho nemam ,ale toto uz povazuju opravdu za ostudu))
RADEK
V podstate dobrej napad, akorat bude problem sehnat cloveka, kterej to bude delat zadarmo a bude v teto oblasti odbornik. Navic by to mel bejt asi clovek z 4a, kteryho vsichni zname a musi mit pristup k novymu HW, aby se to dalo odladit fakt na vsem. No a ja osobne nikoho takovyho tady neznam
ono to nakonec asi bude nejjednodussi aby to delal ten pctuning.. sice nevim kdo to dela, a jestli vubec ma v teto oblasti nejake zkusenosti ale...
nejtezssi by bezesporu bylo zajistit stejne (laboratorni) podminky, navic aby to bylo opravdu peclive muselo by se mereni nekolikrat opakovat, nanaset pasta, pritlak.. teplota vody by se take musela udrzovat na stale stejne hranici (coz tak easy nebude)... kazdy taky nema doma K7 a P4 zaroven, a chtelo by to test na obou typech.. ja sam poradne nevim jak budu delat ten test cascade X galaxi.. rozhodne to bude zajimave, a pokud sezenu i vykonnejsi cerpadlo bylo by zajimave to porovnat