2Croog:
Tohle vubec neni divny a bud jistej, ze se ty repraky klidne najednou takto porouchat muzou - co jsem tu na foru cetl, tak to zdaleka neni ojedinely pripad. Sice hrajou slusne, kdekdo je tu doporucuje, ale elektricky patri k tem nejnizsim lowendum, co se daji slepit dohromady.

2Palomo:
Cast zesilovace je slozena ze dvou identickych integrovanych stereozesilovacu TDA7269 (predni a zadni kanaly), dvou dalsich mono TDA-cek pro stred a center (oznaceni si uz nepamatuju) + par dalsich pasivnich soucastek presne podle katalogoveho zapojeni. Z toho co popisujes se stalo presne to co me, kdyz jsem to prodal znamemu. Pres 2 roky mi ty repraky jely, ale jenom to zapnul on u sebe v byte, tak brum z prednich i zadnich repro a konec (woofer i stred hraly). Kdyz jsem to rozebral, tak v IO pro predni repro byla vypalena dira a zadni repro nehraly kvuli tomu, ze nemely napajeni kvuli zkratu ve vyhorelem IO pro predky. Stacila vymena vadneho IO a bedny hrajou jako novy. Nicmene potom co jsem videl elektrickou cast, tak jsem celkem rad, ze jsem se jich zbavil...

Pokud si to budes spravovat sam - staci na to trafopajka a trochu sikovnosti, tak proste vymen jeden (nebo oba) integrace TDA7269. V maloobchode by mela byt kusova cena tak zhruba do 100,- Kc. K desce s plosnym spojem se dostanes po odmontovani zadni steny a uvolneni dratu z konektoru v plosnaku. Upozornuju ale, ze tohle TDA-cko je uz dneska docela porod sehnat... Jestli nemas zadne zkusenosti s elektrikou, tak to hod bez obav nekam do normalni elektro-opravny. Ze by ti to nejaky opravar "dodelal", jak psal Croog, se nemusis obavat - zapojeni je tak primitivni, za na nem neni co "dodelat"...