tak ho mam taky .. a abych pravdu rek tak zpocatku sem byl trochu rozpacitej.

Ostrost, jas vsecko supr. Odezva fantasticka v UT2004 sem nic rozmazlyho nepozoroval i kdyz sem se dival jen na hrany, ale furt se mi nezdaly barvy .. steloval sem to pomoci magic tune snad 10X. Ten posuvnik na jas a kontrast ma ale strasne malej rozsah .. ikdyz sem jas stahl na min tak furt sel videt na te stupnici ten posledni nejtmavsi prouzek krasne .. a kontrast to samy. Obraz jako celek byl supr ale nekery ikony ..panel start, a treba flash 5(nejvic se mi nezdala cervena na ikone NERA ) meli urcity barvy svetlejsi. Mam to zapojeny pres analog pac kartu s dvickem zatim nemam.. tak sem si rek zeto bude tim

Druhej den vecer sme k tomu sedli se spolubydlicim a po dvou hodinach sme prisly na to ze je potrba dostelovat jeste gamu/ ta vsak v magic brightu nikde neni - resenim se nakonec ukazal adobe gamaloader kerej si nainstaluje pri instalaci photoshop a ten hned po spusteni win upravi gamu na pozadovanou uroven. Jas a kontrast sme nastavili na 50 a monitor nakalibrovali jen pomoci gamy (bylo potreba ju trochu snizit) a ted je to naprosto fantasticky.
Jen me mrzi ze se to tak nespustilo hned poprve - tesil sem se jak monitor poprve zapnu a padnu na zadek a nebudu schopnej dychat