nyni situace:

z image zkopirovan disk C:
v partition magic prejmenovany svazky
disk c -> m
necham - li stary disk nabootuje system z neho prestoze novy ma aktivni partition, je c: a ma z neho system butovat, ma mbr nevim co jeste...

dam pryc stary disk
system nabehne a konecne i prihlaseni ale po zadani hesla mi rekne PROBLÉM NUMOŽNUJE SYSTEMU WINDOWS PŘESNĚ OVĚŘIT STAV LICENCE PRO TENTO POČÍTAČ, KOD CHYBY 0x8090006 a vyhodi me zase do prihlaseni, recover konsole nepomuze prestoze v ni heslo funguje a staci...

tak ted kouknu na ty stranky a modlim se aby uz to fungovalo, protoze to stoji uz trikrat tolik casu co instalace.....

EDIT: viz misa: tak tyhle zasahy do registru mi nepomuzou, nehlede na to ze uz mam disky prejmenovane a system to vi....

EDIT2: dle vseho je to zalezitost aktivace produktu, novy disk stejny system -> pekne nam zavolejte.... proboha co je to za system?

EDIT3: viz clanek..Pokud máte na mysli tzv. "aktivaci", pak se obávám, že ta nemá s přijetím licenční smlouvy zásadně nic společného. Je možné aplikaci zcela legálně provozovat, aniž by k aktivaci vůbec došlo (např. v případě vývojových instalací z MSDN Microsoft tento postup dokonce výslovně doporučuje. hehe tak mi prijde ze je to vsechno padly na monitor..