Citace Původně odeslal Pirs
Takze posledni objednavka byla vyrizena...
S vyvojem novy revize 2.0 sme zatim moc nepohnuli z duvodu nedostatku casu a chuti
V soucasny dobe mame zbytky materialu na vyrobu cca dvou komletnich sad posledni revize (tj. CPU1.5a+NB+GPU) a mozna nejaky zbytky, popr. vyrobu nejakyho bloku dle vlastniho navrhu (pokud bude rozumnej).
Takze pokud by mel nekdo zajem nebo mel nejakej zajimavej napad, tak na to muzem vlitnout a uvidime, co z toho vyleze...

Libila by se mi nejaka brutalita typu: chlazeni GPU a pameti + brutalni Vmod, neco ve stylu co udelal extremecorvette na ocforums.com. Mozna by stalo za to udelat konecne nejaky HC/OC projekt, protoze za posledni pulrok je tady nejak mrtvo...
Tak ak by ste vyrobili nejaky blok na ramky tak by som mal urcite vazny zaujem, dnes som zase otestoval maximum jadra grafiky a bol som milo prekvapeny 490 bez artefaktov pri 1,9V problem mam ale s pamatami, mam na nich tiez Vmod ale akonahle pridam co i len 0,1V naviac tak idu este menej... Maximalne mi idu na 740MHz ale som si isty ze ak by som ich chladil tak pri pridani V by isli hore.